Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου διακοπές στα Χανιά (φωτο)

Η Ζέτα Δούκα και η Μαρία Ναυπλιώτου διακοπές στα Χανιά (φωτο)

Είναι πλέον γνωστή η αγάπη και η  προτίμηση της Ζέτας Δούκας στην Παλαιόχωρα καθώς την διαλέγει εδώ και τρία χρόνια ως καλοκαιρινό προορισμό με την οικογένειά της.

aeweb

Στην παρέα από πέρυσι -και φέτος για δεύτερη φορά-προστέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου. Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί είναι καλές φίλες, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media από τις κοινές τους διακοπές:

View this post on Instagram

«Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης»- Από το 2021 εφαρμόζεται και στην Ελλάδα ο νόμος που απαγορεύει την χρήση των πλαστικών μιας χρήσης ( π.χ καλαμάκια, αναδευτήρες, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπήρουνα κλπ). Κι επειδή όλα ειναι θέμα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, μαθαίνουμε στα παιδιά μας και αντικαθιστούμε από τώρα αυτά τα τόσο χρηστικά αντικειμενα , με άλλα φτιαγμένα από εναλλακτικά υλικά. Προσωπικά, εδώ κι δυό χρόνια περίπου, στην οικογένεια μου, έχουμε αντικαταστήσει τα πλαστικά καλαμάκια με τα ανοξείδωτα του @allforblueorg καθώς κι όλα τα μπουκάλια νερού και ποτήρια καφέ, με Μοντέρνα παγούρια που κρατάνε τα ροφήματα στην θερμοκρασία που θέλεις για πάνω από 24 ώρες!! Γιατί το περιβάλλον και οι θάλασσες μας, δεν μας δίνουν άλλα περιθώρια – η αλλαγή πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ! @supfreegreece @ypen_gr @elenageorgana #supfreegreece #plasticfree #plasticstrawfree #environment #ecology #thalia #family

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

zarpanews.gr