Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον… Ντάλτον – Τι είπε με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο (video)

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον… Ντάλτον – Τι είπε με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο (video)

Στο Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου του Νομού Λάρισας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να εγκαινιάσει το νέο σχολείο που δημιουργήθηκε στην περιοχή.
Το παλιό κτίριο είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές μετά τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.

aeweb

Μετά την τελετή του αγιασμού, ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στο νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, ενώ έκανε τις βόλτες του, είχε και μία συνάντηση… έκπληξη.

Ο πρωθυπουργός, όπως φαίνεται σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπει έναν καβαλάρη να έρχεται προς το μέρος του και τον πλησιάζει και αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».

«Είσαι ήρωας»
Ο κτηνοτρόφος λέει αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό πως γεννήθηκε το 1938 και το ’38 έγινε και το σχολείο της περιοχής. «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».

Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».