Η συγκινητική ιστορία του ηθοποιού Σταύρου Νικολαΐδη και η λατρεία που έχει στο γιο και τη γυναίκα του

Η συγκινητική ιστορία του ηθοποιού Σταύρου Νικολαΐδη και η λατρεία που έχει στο γιο και τη γυναίκα του

«Χάσαμε τρεις ψυχούλες αλλά αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη και αντοχή και υπομονή στις δυσκολίες που πάντα έχει ένα μωρό», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης

Ο Σταύρος Νικολαΐδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Τον ηθοποιός τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 τα «Εγκλήματα». Εξαιρετικά χαμηλών τόνων άνθρωπος μίλησε στο περιοδικό «Χάι» όπου αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε μαζί με τη σύζυγό μέχρι να αποκτήσει παιδί.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος. Πολύ. Εγώ ερωτεύομαι πρώτα απ’ όλα, ερωτεύομαι δουλειές, ρόλους, ερωτεύομαι πρόσωπα, όπως ερωτεύτηκα την γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, δεν θα μπορούσα να μην είμαι ερωτευμένος με την δημιουργία μου, τον γιο μου! Η γυναίκα μου, μου λέει “εσύ δεν μπορούσες να μην γίνεις πατέρας” και πολλές φορές μου λέει κάτι που το θεωρώ πολύ τιμητικό “εσύ δεν είσαι ακριβώς πατέρας είσαι δεύτερη μάνα”», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να συμμετέχω στα πάντα, θα τον αλλάξω, θα τον ταΐσω, θα παίξω ώρες μαζί του και θα τον κοιμίσω, είναι δύσκολο ένα παιδί που είναι στον θηλασμό -γιατί είναι δεκαέξι μηνών ακόμα- να κοιμάται με άλλο πρόσωπο και επειδή είχαμε και κάποιες ιστορίες στο παρελθόν, αυτό έκανε την λαχτάρα, μας ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό που λένε κάποια πράγματα για κάποιον λόγο γίνονται. Μπορεί να πονέσαμε πολύ που χάσαμε τρεις ψυχούλες αλλά αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη και αντοχή και υπομονή στις δυσκολίες που πάντα έχει ένα μωρό».

protothema.gr