Η σοκαριστική ανακάλυψη ταξιδιώτη για τα σεντόνια του ξενοδοχείου

Η σοκαριστική ανακάλυψη ταξιδιώτη για τα σεντόνια του ξενοδοχείου

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες ανυπομονούν να φτάσουν στο ξενοδοχείο τους και να ανταμείψουν τον εαυτό τους για το συχνά πολύωρο και κουραστικό ταξίδι με λίγη ώρα χαλάρωσης στα ολόλευκα πεντακάθαρα και μυρωδάτα σεντόνια τους.

Αλλά ένας ταξιδιώτης έμεινε με την επιθυμία όταν εντόπισε στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε το παρακάτω σημείωμα, το οποίο ήταν και εξόχως αποκαλυπτικό για την καθαριότητα του χώρου.

«Αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα τότε δεν σου έχουν αλλάξει τα σεντόνια» έγραφε το χειρόγραφο σημείωμα που ο χρήστης του Reddit που το πόσταρε υποστηρίζει πως άφησε ο προηγούμενος φιλοξενούμενος στο ίδιο δωμάτιο κάτω από τα κλινοσκεπάσματα. Και για να το βρήκε ο επόμενος πάει να πει πως πράγματι δεν αλλάχτηκαν τα σεντόνια.

Παρότι δεν αποκαλύπτεται πού συνέβη αυτό, το σημείωμα φέρει την στάμπα των ξενοδοχειακών μονάδων Courtyard by Marriott και πιστεύεται πως αφορά ξενοδοχείο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ωστόσο, ο χρήστης στη συνέχεια διέγραψε το προφίλ του στο Reddit κι έτσι δεν μπορεί να εντοπιστεί για διευκρινίσεις ή για να επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του μηνύματος.