Η Ryanair ξεκινά το 40% των πτήσεων 1η Ιουλίου με υποχρεωτική μάσκα

Η Ryanair ξεκινά το 40% των πτήσεων 1η Ιουλίου με υποχρεωτική μάσκα

Η Ryanair ξεκινά το 40% των πτήσεων 1η Ιουλίου με υποχρεωτική μάσκα

Νέα πρωτόκολλα: «Κατόπιν αίτησης» η επίσκεψη στην τουαλέτα εν πτήση – Μέχρι το τέλος του Ιουνίου η Ryanair θα συνεχίσει να έχει 30 πτήσεις τη μέρα και από 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει 1.000 πτήσεις τη μέρα

Την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία του 40% των πτήσεων της Ryanair ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τόσο οι πελάτες όσο και το πλήρωμα θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα.

Η ιρλανδική αεροπορική χαμηλού κόστους σημείωσε επίσης πως όλοι οι επιβάτες θα είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν έγγραφα με τη διάρκεια της διαμονής τους στην χώρα επίσκεψης, λεπτομέρειες για το χώρο διαμονής, τα οποία θα παρέχονται στις ευρωπαϊκές χώρες ώστε να χαρτογραφούν τα μέτρα καραντίνας.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου η Ryanair θα συνεχίσει να έχει 30 πτήσεις τη μέρα και από 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει 1.000 πτήσεις τη μέρα.

Το πλήρωμα καμπίνας, φορώντας μάσκες προσώπου, θα πραγματοποιεί πωλήσεις εν πτήσει μόνο με ανέπαφες πληρωμές και δεν επιτρέπεται στους επιβάτες να σχηματίζουν ουρά έξω από την τουαλέτα.

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού της Ryanair Έντι Ουίλσον λέει: «Μετά από τέσσερις μήνες, είναι καιρός να πάμε ξανά η Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να ενώσουμε ξανά φίλους και οικογένειες, να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να επιστρέψουν στη δουλειά τους και να επανεκκινήσουν την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία, η οποία προσφέρει εκατομμύρια θέσεις εργασίας».

newmoney.gr