Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στο «Τούνελ»: Ελπίζω να βγει στο φως η αλήθεια (video)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στο «Τούνελ»: Ελπίζω να βγει στο φως η αλήθεια (video)

Για τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απώλεια των τριών παιδιών της οικογένειας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως υποστήριξε, η ίδια κατά τη διάρκεια της κρίσης του μικρού κοριτσιού ήταν ξύπνια, δίπλα στο παιδί και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ όταν αντιλήφθηκε το πρόβλημα του παιδιού ειδοποίησε τους γιατρούς. «Ήμουν ξύπνια, μιλούσα στο τηλέφωνο, και στην ανάκριση θα έρθει μάρτυρας και θα δουν τις κλήσεις, που λέω ότι κάτι δεν πάει καλά και κλείνω το τηλέφωνο. Και εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε η Τζωρτζίνα και έπεσε πίσω, όπως έκανε η Μαλένα» σημείωσε.

«Οι γιατροί ήταν στο διάδρομο και δεν άργησαν να έρθουν στο δωμάτιο» σημείωσε και πρόσθεσε πως ελπίζει όταν θα ζητηθεί από τις Αρχές θα θυμηθούν όσα έγιναν τότε.

«Βγαίνοντας, έπεσα μούρη με μούρη με την κυρία από το δίπλα δωμάτιο και της είπα “μπες μέσα”» συμπλήρωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, σημείωσε πως αφού τοποθετήθηκε βηματοδότης στο παιδί και επέστρεψε σπίτι του, τα προβλήματα επανήλθαν όταν έκανε μια μαγνητική για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της. «Μπήκε στο νοσοκομείο να κάνει μια μαγνητική και όταν ήρθε στο σπίτι τότε άρχισαν τα επεισόδια των σπασμών και της πτώσης του οξυγόνου» ανέφερε, τονίζοντας πως «μέχρι τότε το παιδί δεν είχε τίποτα».

«Θα σας πω ένα πράγμα και κρατήστε το: Οι γιατροί λένε συνέχεια ‘εμείς δεν έχουμε εικόνα’. Και εγώ σας λέω ότι υπάρχει βίντεο καταγραφής της Τζωρτζίνας, που παθαίνει σπασμούς και θα το δώσω στις αρχές, και τότε θα δουν τα πάντα, πότε χτύπησε το μηνάχημα, ο απινιδωτής, πότε ήρθαν οι γιατροί, τα πάντα», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

«Κάποιος λέει ψέματα»

Η μητέρα τόνισε ότι η Τζωρτζίνα ήταν σε οξυγόνο και αναρωτήθηκε: «Άρα, πώς γίνεται να λένε ‘κάναμε ακτινογραφία και δεν βρήκαμε τίποτα’ και από την άλλη να ήταν σε οξυγόνο;». Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ένα παιδί που είναι καλά, δεν έχει λευκά (αιμοσφαίρια) 20.000».

«Άρα, κάποιος λέει ψέματα», υπογράμμισε η 33χρονη, κάτι που ελπίζει, όπως είπε, να εξακριβώσουν οι αρχές.

Για το χαμό του δεύτερου παιδιού μέσα στο σπίτι, σημείωσε ότι το παιδί έκλαψε στον ύπνο του νωρίς το πρωί και πως το κλάμα αυτό δεν ξύπνησε την Τζωρτζίνα που βρισκόταν δίπλα της, ενώ για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια του παιδιού, είπε ότι το αντιλήφθηκαν όταν γύρισαν στο σπίτι και το παρέδωσαν στις Αρχές.

«Η παιδίατρός μας είναι άριστη, το μόνο που είχε εντοπίσει ήταν ένα φύσημα και μας παρέπεμψε σε παιδοκαρδιολόγο. Εκείνη δεν έκανε καρδιογράφημα, αλλά υπέρηχο και όπως έμαθα αργότερα δεν μπορούσε να φανεί με αυτή την εξέταση» συμπλήρωσε.

«Παρακαλώ θερμά να επισπευθεί η όλη διαδικασία, για να δούμε τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά» κατέληξε η μητέρα των τριών παιδιών.