Η Ρούλα έψαχνε συνεχώς στο διαδίκτυο και αγόραζε φαρμακευτικά προϊόντα, λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

Η Ρούλα έψαχνε συνεχώς στο διαδίκτυο και αγόραζε φαρμακευτικά προϊόντα, λέει ο Μάνος Δασκαλάκης

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας» δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης και δηλώνει σοκαρισμένος που σχεδίαζε να τον χτυπήσουν μπράβοι

Ολοένα και πιο βαθύ γίνεται το ρήγμα μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η 33χρονη με κεταμίνη φέρεται ότι προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το Mega, ο Μάνος Δασκαλάκης, πέραν της κεταμίνης, δηλώνει σοκαρισμένος επειδή ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του είχε σχεδιάσει τον ξυλοδαρμό του από μπράβους. Όπως φέρεται ότι δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν την είχε ικανή για μια τέτοια ενέργεια και του έχει προκαλέσει μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς αποτελεί δείγμα μιας άλλης πλευράς της συζύγου του που τώρα ανακαλύπτεται.

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι (η Ρούλα Πισπιρίγκου) εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν είχα σχετικές εικόνες», δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης και προσθέτει ότι θρηνεί και ότι θέλει να καταλάβει τι συνέβη και πώς ο ίδιος παραπλανήθηκε.

Μάλιστα, ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι η 33χρονη επικοινωνεί με άτομα του περιβάλλοντός του και η συζήτηση αναλώνεται σε ερωτήσεις της για το «πού είναι ο Μάνος», «αν θα πάει ο Μάνος» κι όχι για τα τρία παιδιά τους.

Έκανε αγορές προϊόντων στο διαδίκτυο

Για το tablet, που η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι η 9χρονη το είχε συνέχεια στο πλευρό της και εκτιμά ότι δεν έγιναν ύποπτες αναζητήσεις. Ωστόσο, εκ των υστέρων του προκάλεσε υποψίες και πρότεινε να εξεταστεί.

Όσον αφορά στην κεταμίνη, η 33χρονη έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές προϊόντων και φαρμακευτικών από το διαδίκτυο. Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μεταφορές για λογαριασμό φαρμακευτικής εταιρείας και εταιρείας με κτηνιατρικά προϊόντα. Ωστόσο θεωρεί απίθανο να προμηθεύτηκε η σύζυγός του την κεταμίνη μέσω μεταφοράς που έκανε ο ίδιος.

Η αδερφή της Πισπιρίγκου δίνει άλλοθι για τον θάνατο της Ίριδας

Την ίδια ώρα, οι αρχές προχωρούν τις έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας.

Ο θάνατος της Ίριδας, στις 21.3.2021, αποδόθηκε σε σπάνιο πρόβλημα της καρδιάς, ωστόσο το πόρισμα αναθεωρείται. Κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, που βρίσκονταν στο σπίτι το βράδυ του θανάτου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου στις 7 το πρωί εκείνης της ημέρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται ότι άκουσε έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, του έβαλε την πιπίλα και γύρισε πίσω στο κρεβάτι της. Το μωρό εντοπίστηκε νεκρό στις 11:30 το πρωί με μεγάλη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με το mega, η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι η αδερφή της πήγε στο παιδικό δωμάτιο για να δει τι έχει συμβεί και επέστρεψε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, που δεν θεωρείται ικανός χρόνος για να προκαλέσει τον θάνατο του παιδιού. Η ίδια αναμένεται να υποστηρίξει ότι γνώριζε τον χρόνο επειδή και η ίδια είχε ξυπνήσει και κοίταζε το κινητό της.

protothema.gr