Η παρατηρητικότητα της σερβιτόρας έσωσε 11χρονο αγόρι από την κακοποίηση των γονιών του (video)

Η παρατηρητικότητα της σερβιτόρας έσωσε 11χρονο αγόρι από την κακοποίηση των γονιών του (video)

Μια εύστροφη σερβιτόρα έσωσε ένα αγόρι από την κακοποίηση που δεχόταν από τους γονείς του.

Η Flaviane Carvalho, που εργάζεται σε εστιατόριο του Ορλάντο στη Φλόριντα, σέρβιρε ένα τραπέζι 4 ατόμων την Πρωτοχρονιά.

Παρατήρησε ωστόσο πως για το 11χρονο αγόρι της παρέας δεν είχε γίνει καμία παραγγελία για φαγητό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Ορλάντο την Πέμπτη.

Το αγόρι ήταν ασθενικό, ιδιαιτέρως λεπτό και είχε μελανιές στο πρόσωπο και τα χέρια.

Η Carvalho χωρίς να χάσει χρόνο κατάφερε να βάλει στο χέρι του ένα σημείωμα που έγραφε: «Είσαι εντάξει;». Εκείνο της έγνεψε με νόημα «όχι».

Η σερβιτόρα έβαλε αργότερα και δεύτερο ραβασάκι στο χέρι του, κάτω από τις μύτες των γονιών του: «Χρειάζεσαι βοήθεια;». Ο μικρός έγνεψε «ναι».

Η Carvalho κάλεσε αμέσως την αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο.

«Είμαι κι εγώ μητέρα και αυτό ήταν πολύ παράξενο για μένα, δεν αρνείσαι φαγητό σε ένα παιδί, ειδικά μέσα σε ένα εστιατόριο», είπε η Carvalho στη συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας, «ευτυχώς, το αγόρι είναι ασφαλές τώρα».

Ο θετός πατέρας του παιδιού, Timothy Wilson, κατηγορείται για τον βίαιο ξυλοδαρμό του 11χρονου με σκουπόξυλο. Όταν δεν τον έδερνε, του περνούσε χειροπέδες και τον έδενε μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που εξασφάλισε η εφημερίδα Orlando Sentinel.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες έχουν απομακρύνει το αγόρι και την 4χρονη αδερφή του από την οικογένεια. Ο 34χρονος Wilson κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων και η 31χρονη μητέρα Kristen Swann για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

newsbeast.gr