Η νικήτρια του πρώτου Survivor αποκάλυψε ότι: «Μου σταμάτησε η περίοδος για δύο χρόνια μετά το παιχνίδι» (video)

Η νικήτρια του πρώτου Survivor αποκάλυψε ότι: «Μου σταμάτησε η περίοδος για δύο χρόνια μετά το παιχνίδι» (video)

Συμμετείχε το 2003 στην πρώτη ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, που προβλήθηκε τότε από το MEGA – Είχε κερδίσει το έπαθλο των 200.000 ευρώ, εκ των οποίων 48.000 παρακρατήθηκαν από την Εφορία και 70.000 ευρώ τα πρόσφερε στη συμπαίκτριά της, Ορθούλα Παπαδάκου, όπως είχαν συμφωνήσει

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, αποκαλύπτοντας: «Το φετινό Survivor μου φαίνεται αρκετά light σε σχέση με το δικό μας αλλά το δικαιολογώ επειδή είναι πολλούς μήνες. Το δικό μας ήταν πολύ σκληρό, αλλά ήταν 2 μήνες.

Είχαμε πάθει κι εμείς δηλητηρίαση τα οποία δεν τα δείχνανε τότε. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών μου σταμάτησε η περίοδος για δύο χρόνια, ήμουν δύο χρόνια στους γιατρούς. Ακόμα και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ. Εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες, όσο πιο πολύ αρρώσταινες, τόσο πιο πολύ πούλαγε και σε αφήνανε».

Μάλιστα αναφερόμενη στα έπαθλα, σχολίασε: «Είχαμε χαζά έπαθλα, ένα στρώμα, κάτι πίτσες προς το τέλος του παιχνιδιού με εκατομμύρια μυρμήγκια πάνω».

Η ίδια δεν έκρυψε την προτίμηση της για την Κάτια Ταραμπάνκο που συμμετέχει στο φετινό Survivor και θα ήθελε να τη δει στον τελικό, ενώ για τον Τριαντάφυλλο σχολίασε χαμογελώντας ότι δυστυχώς αυτά τα παιχνίδια είναι για νεώτερους.

gazzetta.gr