Η Lady Gaga αποκαλύπτει «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»

Η Lady Gaga αποκαλύπτει «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»

Αν και στο παρελθόν έχει μιλήσει ξανά για την δυσάρεστη εμπειρία της όταν ένας μουσικός παραγωγός την βίασε μέσα σε ένα στούντιο, η Lady Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη, που προέκυψε τότε, στη συνέντευξή της στον πρίγκιπα Χάρι και την Όπρα Γουίνφρεϊ.

aeweb

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Me You Can’t See» της Apple TV+, η οποία εστιάζει στην ψυχική υγεία με φόντο τις ιστορίες διάσημων και μη ανθρώπων, η 35χρονη σταρ διηγήθηκε ξανά την ιστορία της, προσθέτοντας πολλές λεπτομέρειες, που είχε αποφασίσει εώς τώρα να κρατήσει κρυφές.

«Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη» εξομολογήθηκε η Lady Gaga πριν ξεσπάσει σε κλάματα. Συγκλόνισε το κοινό περιγράφοντας πως όχι μόνο την βίασε αλλά την άφησε και έγκυο….

Η τραγουδίστρια έχει πάρει την απόφαση να μην κατονομάσει τον παραγωγό. Αυτό που είπε είναι ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της. «Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη» δήλωσε.

«Καταλαβαίνω αυτό το Me Too κίνημα και καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πραγματικά άνετα με αυτό, και εγώ όχι. Δεν θέλω να αντιμετωπίσω ξανά αυτό το άτομο» , ανέφερε στη συνέχεια….

«Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της. Ο ψυχικός κλονισμός της, όπως παραδέχεται, διήρκησε για χρόνια, ήταν «παρών» και την τυραννούσε ακόμα και στα γυρίσματα του “A Star is Born” το 2019.

Δεν ήταν παρά χρόνια αργότερα, όταν η Lady Gaga άρχισε να έχει χρόνιους πόνους, για τους οποίους ο γιατρός της την συμβούλεψε να δει ψυχίατρο, που ανακάλυψε ότι υπέφερε από PSTD (Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες).

Για τη διάγνωση αυτή η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για πρώτη φορά το 2016. Υπέφερε από εμετούς και για μήνες είχε κλειδωθεί σε ένα στούντιο. Επεδίωξε αυτοτραυματισμούς και οι παρενέργειες από την εμπειρία του βιασμού σε συνδυασμό με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που διέκοψε την έκαναν να υποφέρει….

«Έπαθα ψυχωτικό επεισόδιο και, για μερικά χρόνια, δεν ήμουν το ίδιο κορίτσι. Ο τρόπος που αισθάνομαι όταν νιώθω πόνο ήταν όπως ένιωθα μετά τον βιασμό μου. Έκανα τόσες πολλές μαγνητικές και άλλες εξετάσεις και δεν έβρισκαν τίποτα. Αλλά το σώμα θυμάται», εξήγησε.

Ωστόσο, έκλεισε την συνέντευξη ελπιδοφόρα, λέγοντας πως μετά από χρόνια προσπάθειας, έχει μάθει «όλους τους τρόπους για να τραβάω έξω τον εαυτό μου»….