Η Κρήτη στους top τουριστικούς προορισμούς και για το 2024

Η Κρήτη στους top τουριστικούς προορισμούς και για το 2024

Περισσότερες από 500 εβδομαδιαίες συνδέσεις με 24 ηλιόλουστους προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και την Τουρκία περιλαμβάνει το πρόγραμμα πτήσεων για τη θερινή περίοδο του 2024 της TUI Fly. Στο πρόγραμμα πρωτοστατούν οι προορισμοί Μαγιόρκα, Κρήτη, Ρόδος, Κως, Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια.

Συνολικά, περίπου τρία εκατομμύρια θέσεις είναι διαθέσιμες.

Όπως γράφει το traveldailynews tο Ανόβερο και το Ντίσελντορφ προσφέρουν τις περισσότερες εβδομαδιαίες πτήσεις με 140 πτήσεις από το κάθε αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τον Stefan Baumert, Managing Director της TUI Germany, το Ντίσελντορφ είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της TUI Fly.  Υπογράμμισε ότι , από αυτό το αεροδρόμιο μεταξύ άλλων προστέθηκαν νέες απευθείας πτήσεις προς το Enfidha-Hammamet στην Τυνησία και πτήσεις πελατών για κρουαζιέρες της TUI Cruises.

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης αυξήσει τη χωρητικότητα για τη Μαγιόρκα, πτήσεις δύο φορές την ημέρα από το Ντίσελντορφ και το Ανόβερο προς το νησί των Βαλεαρίδων. Μια δεύτερη εβδομαδιαία πτήση προς το Πράσινο Ακρωτήριο προσφέρει πιο ευέλικτους χρόνους διαμονής. Το καλοκαίρι του 2024, η TUI Fly θα ξεκινήσει επίσης από το Ανόβερο προς Marsa Alam, Agadir, Αττάλεια και Enfidha-Hammamet.

Τα 23 Boeing 737 απογειώνονται από πέντε συνολικά αεροδρόμια: Εκτός από το Ντίσελντορφ και το Ανόβερο, θα υπάρχουν πτήσεις από την Φρανκφούρτη, το Μόναχο και την Στουτγάρδη.

Το βλέμμα στη Ρόδο

Η TUI σε ανάρτησή της αναφέρει ότι συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις πυρκαγιές στη Ρόδο που οδήγησαν στην εκκένωση σειράς ξενοδοχείων στα νότια του νησιού.

«Η συντριπτική πλειονότητα των ξενοδοχείων μας είναι πλέον ανοιχτά και εργαζόμαστε σκληρά για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας στα ξενοδοχεία και την τοπική κοινότητα» αναφέρει ο παγκόσμιος ταξιδιωτικός οργανισμός.

Ειδικότερα για τη Βόρεια Ρόδο διαβεβαιώνει τους πελάτες της «τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα είναι πλήρως λειτουργικά και η ομάδα των αντιπροσώπων της TUI προσφέρει τις συνήθεις υπηρεσίες ».

ot.gr