Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών για διακοπές στην Ευρώπη το 2022

Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών για διακοπές στην Ευρώπη το 2022

Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς των Γερμανών για διακοπές στην Ευρώπη το 2022

Oι Μεσογειακοί προορισμοί, ανάμεσα στους οποίους η Κρήτη, η Μαγιόρκα και το Σπλιτ, είναι στους δημοφιλέστερους στις προτιμήσεις των Γερμανών ταξιδιωτών για διακοπές το 2022.

Αυτό αποκαλύπτει η ετήσια έρευνα της γερμανικής σελίδας σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων, flight.idealo.de.

Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη, οι κορυφαίοι προορισμοί των Γερμανών όπως διαμορφώνονται από τις μέχρι τώρα κρατήσεις, είναι με σειρά προτεραιότητας: Μαγιόρκα (179 ευρώ), Αττάλεια (306 ευρώ), Κρήτη (267 ευρώ), Σπλιτ (204 ευρώ), Βαρκελώνη (125 ευρώ).

Επιπλέον, το Μεξικό είναι στο top 5 των δημοφιλέστερων διεθνών προορισμών για τους Γερμανούς το 2022, και ήδη καταγράφεται υψηλό επίπεδο κρατήσεων για διακοπές του Πάσχα. Οι ΗΠΑ, με προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι, είναι επίσης δημοφιλής για το Πάσχα και το καλοκαίρι του 2022.

Όσον αφορά το 2021, η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί ήταν η Κύπρος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Δομινικανή Δημοκρατία και το Μεξικό. Η Κύπρος κατέγραψε τον Νοέμβριο αύξηση της ζήτησης 156% σε σύγκριση με το 2019, η Δομινικανή Δημοκρατία αύξηση 90% τον Σεπτέμβριο, το Μεξικό 40% από τα επίπεδα προ κρίσης από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο και τα ΗΑΕ αύξηση 30% στα τέλη του καλοκαιριού.

Τα ταξίδια στο Μεξικό και στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκαν από κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις για Ελλάδα γίνονταν κατά μέσο όρο 148 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Δείτε τις τιμές αεροπορικών εισιτηρίων από τη Γερμανία για τρεις ελληνικούς προορισμούς ανά μήνα το 2021…

Η έρευνα βασίστηκε σε δεδομένα κρατήσεων που αφορούν αποκλειστικά πτήσεις εξωτερικού και μετ επιστροφής, μόνο δρομολόγια με αεροδρόμιο αναχώρησης εντός Γερμανίας, και εξαιρούν τα ομαδικά ταξίδια, την περίοδο Ιανουάριος 2021 – Δεκέμβριος 2021.

tornosnews