Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα on air – Το σχόλιο για Λιάγκα και ο εκνευρισμός Μπιμπίλα (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα on air – Το σχόλιο για Λιάγκα και ο εκνευρισμός Μπιμπίλα (video)

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μία δύσκολη, ομολογουμένως, ημέρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Είναι δεδομένο ότι δεν είναι όλες οι ημέρες καλές! Και η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, δεν πέρασε πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια, αρχικά, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Συγκεκριμένα, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το ραδιόφωνο χαρακτήρισε στημένο τον καβγά της ίδιας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε πως όλο αυτό το σκηνικό έντασης προκλήθηκε επίτηδες, διότι για μία ημέρα (την Τρίτη 23/5) ο Γιώργος Λιάγκας ξεπέρασε την Κατερίνα Καινούργιου σε νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, όταν οι τόνοι στο πάνελ της εκπομπής ανέβηκαν ανάμεσα στη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας: «Παιδιά, μην τσακώνεστε, γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλεγε το πρωί στο ραδιόφωνο ότι τσακώνομαι με τον Ανδρέα, γιατί για μία φορά ο Λιάγκας έκανε μεγαλύτερα νούμερα από εμάς και το κάνουμε επίτηδες».

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας καλεσμένο τον Σπύρο Μπιμπίλα, υπήρξαν αντιδράσεις. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και υποψήφιος βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη θεματολογία με την οποία οι συντελεστές της εκπομπής επέλεξαν να τον απασχολήσουν.

«Έχω θυμώσει. Μιλήσαμε πριν έρθω και μου είπατε ότι δεν θα μιλήσουμε μόνο για αυτό το θέμα. Δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι με ρωτήσετε μόνο για αυτό το θέμα, διότι είμαι υποψήφιος με ένα κόμμα που θα μπει στη Βουλή», είπε ο ηθοποιός. «Παιδιά, θα λιποθυμήσω με τόσα που τραβάω εδώ πέρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και βλέποντας ότι η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου στο πάνελ ζήτησε άμεσα διαφημίσεις.

Επιστρέφοντας από το διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα. «Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.