Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται γυμνή λίγο πριν γεννήσει (φωτο)

Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται γυμνή λίγο πριν γεννήσει (φωτο)

Η Ιωάννα Τούνη μετράει αντίστροφα τις ημέρες, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

aeweb

Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζονταν στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει αποφάσισαν με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, να μείνουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα.

Η instagrammer λίγες ημέρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, έκανε μία γυμνή φωτογράφιση από την εγκυμοσύνη της και η ίδια σταδιακά δημοσιεύσει τις συγκεκριμένες εικόνες στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή σε μία κούνια, η ίδια ανάρτησε ένα ακόμα γυμνό στιγμιότυπο, το οποίο συνόδευσε με τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως φανερώνεται, πόζαρε ολόγυμνη κρατώντας με το ένα χέρι της φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ με το άλλο κάλυπτε το στήθος της. Σε συνέχεια αυτής της ανάρτησης, αποκαλύφτηκε και ο τρόπος με τον οποίο τραβήχτηκε η συγκεκριμένη εικόνα.

Στην προγούμενη δημοσίευσή της η Ιωάννα Τούνη, φάνηκε να κρέμεται από ένα λευκό πανί, το οποίο είχε τυλίξει στο γυμνό κορμί της.