Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε θεραπεία στο πρόσωπο με σαλιγκάρια και μας άφησε παγωτό (ανατριχιαστικό video)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε θεραπεία στο πρόσωπο με σαλιγκάρια και μας άφησε παγωτό (ανατριχιαστικό video)

Όποιος έτυχε να πέσει στο κανάλι του ΣΚΑΪ κάνοντας ζάπινγκ σήμερα το πρωί μάλλον δεν θα πίστευε το σκηνικό που έβλεπε με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χαρακτηρίσει κανείς τα πλάνα που είδαμε σε live μετάδοση από τις τηλεοράσεις μας. Για πολλούς ίσως ήταν ανατριχιαστικά, οι περισσότεροι σίγουρα θα τα έλεγαν σοκαριστικά ενώ υπάρχουν και πολλοί που θα τα έλεγαν «αηδιαστικά».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου και την ομάδα της βέβαια ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά. Άλλη μια θεραπεία για να κρατήσει το δέρμα της σφριγηλό και ενυδατωμένο. Ίσως και άλλος ένας τρόπος για να τραβήξει το πεσμένο ενδιαφέρον του κοινού.

Οι χοχλιοί μπορεί να είναι ένας αγαπητός μεζές για πολλούς όμως σύμφωνα με την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή «Love It» η χρήση τους είναι πολλαπλή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προϊόντα ομορφιάς! Ναι μάλιστα, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με την εκπομπή, το «γλοιώδες» υγρό που έχουν τα σαλιγκάρια περιέχει ουσίες που βοηθάνε στην καλή ενυδάτωση του δέρματος και τη διατήρηση της λαμπρότητας του.

Εμπρός λοιπόν, τι περιμένετε; Τρέξτε για την αναζήτηση σαλιγκαριών στην περιοχή σας! Εξ’ άλλου, με τις βροχές και τις πλημμύρες που πλήττουν όλη τη χώρα αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να βρείτε ένα σαλιγκάρι κοντά σας, στο σπίτι σας, στο αμάξι σας, στο πανεπιστήμιο σας, είναι μεγάλες!

Εμείς με την σειρά μας να σας συμβουλέψουμε πως, σε αντίθεση με την αγαπητή Ιωάννα, ίσως η αφαίρεση του μακιγιάζ πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας να είναι θεμιτή.

sportime