Η γυναίκα που αρνείται να βγάλει τα φρύδια της και να αποτριχώσει το μουστάκι της για να βρει σύντροφο

Η γυναίκα που αρνείται να βγάλει τα φρύδια της και να αποτριχώσει το μουστάκι της για να βρει σύντροφο

Δηλώνει μπουχτισμένη από τα «γελοία», όπως τα αποκαλεί, πρότυπα ομορφιάς που έχουν επιβληθεί στις γυναίκες, ειδικά όσον αφορά την αποτρίχωση. Η 31χρονη από την Κοπεγχάγη δηλώνει μάλιστα ότι δεν σκοπεύει να βγάλει τα φρύδια της και να αποτριχώσει το μουστάκι της για να βρει κάποιον σύντροφο στη ζωή της.

Η Eldina Jaganjac αποφάσισε να ξεφορτωθεί το ξυραφάκι [που χρησιμοποπιούσε για να περιποιείται τα φρύδια της, αλλά και το ξυραφάκι που είχε για να ξυρίζει τις τρίχες στο μουστάκι της από τον Μάρτιο του 2020. Όπως λέει μάλιστα, είναι εξίσου θηλυκή με τις τρίχες της.

Δεν είχαν πάντως την ίδια άποψη όλη οι άντρες, καθώς η 31χρονη είχε να αντιμετωπίσει αντιδράσεις και επίμονα βλέμματα. Κάτι που εκείνη το αντιμετωπίζει θετικά, καθώς όπως λέει είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίζουν όσοι πραγματικά αξίζουν να σταθούν στο πλευρό της.

«Αν ένας άντρας δεν ξυρίζεται και δεν βγάζει τα φρύδια του, κανείς δεν το προσέχει και δεν σχολιάζει. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο», λέει.

Τώρα που έχει γλιτώσει χρόνο και ταλαιπωρία, λέει πως θα επικεντρωθεί σε στόχους που έπρεπε και θα ασχοληθεί λιγότερο με το πώς φαίνεται.

newsbeast.gr