Η Φουρέιρα είπε το «ναι» στον Μποτία και παντρεύονται

Η Φουρέιρα είπε το «ναι» στον Μποτία και παντρεύονται

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία πλέον έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για τον γάμο τους.

aeweb

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Όπως τόνισε η Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου η πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε δεχθεί πρόταση από τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Αλ Γουάχντα και του απάντησε καταφατικά.

Ωστόσο, ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει σύντομα.

Πρώτον γιατί προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι η συμμετοχή της στο House Of Fame, ενώ το ζευγάρι θα περιμένει και να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με την πανδημία του κορονοϊού, καθώς θέλουν στον γάμο να είναι όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τους, προκειμένου να το ευχαριστηθούν.

Από την πλευρά του ο Άκης Καβατζίκης, συμπλήρωσε: «Είχε έρθει ο Αλμπέρτο από την Σαουδική Αραβία για να τη δει, κάναμε ρεπορτάζ και το είχαμε ψάξει πάρα πολύ και είχαμε βάλει τίτλο ότι είναι πάλι μαζί και είχαμε βγάλει αποκλειστικό. Τότε είχαμε διαπιστώσει ότι και οι δύο εκείνη τη στιγμή είχαν δώσει μια δεύτερη ευκαιρία γιατί τα παιδιά ήταν χώρια για ένα διάστημα αλλά όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, νομίζω ότι τα εμπόδια και η απόσταση μπορούν να τα προσπεράσουν όλα και είχαμε καταλάβει τότε που είχαμε μιλήσει και με πολλούς ανθρώπους ότι η Ελένη ήθελε να το δει πολύ σοβαρά. Μεν η καριέρα αλλά ήθελε να κοιτάξει και την προσωπική της ζωή. Αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να της αποδείξει παρά την απόσταση ότι είναι πάντα δίπλα της στα εύκολα και στα δύσκολα. Τα παρατούσε όλα και ερχόταν να την δει και προφανώς να δώσουν αυτή την δεύτερη ευκαιρία και καταλήγουμε σήμερα στην πρόταση γάμου που λέει η Μαρένα».

gazzetta.gr