Η φαντασμαγορική πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα (video)

Η φαντασμαγορική πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα (video)

Φυσικά, η παρέα του Αντώνη Κανάκη μόνο τη “φόρμα” της δεν έχει χάσει αφού από τα πρώτα κιόλας πλάνα όλοι τους έδειξαν αποφασισμένοι να έχουν σε πρώτο πλάνο το γέλιο και το… τρολάρισμα.

Λίγο πριν, ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και “τρόλαρε” ακόμα και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος επεσήμανε στο πασοκτζή πως για τα μάτια του μόνο είχε φορέσει σήμερα (8/11) πράσινη γραβάτα.

H πρεμιέρα πάντως ήταν πράγματι ξεχωριστή μιας και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με ένα ασπρόμαυρο πλάνο του Αντώνη Κανάκη ο οποίος μας καλωσόρισε στο νέο πλατό (μοιάζει πολύ με το παλιό), αποκαλύπτοντάς μας πως του είχαμε λείψει πολύ.

Να θυμίσουμε ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα μας κρατάνε συντροφιά, καθημερινά από Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, έως περίπου τις 21:30.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Αντώνης Κανάκης, πριν αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου μαζί με την τηλεοπτική του παρέα είχε για πολλά χρόνια συνεργασία με τον ΑΝΤ1 στο οποίο επέστρεψε φέτος, με πολλή όρεξη και διάθεση δημιουργικότητας όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο με την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

gossiptv