Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει ότι υιοθέτησε ένα αγοράκι

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει ότι υιοθέτησε ένα αγοράκι

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγος της Νικηφόρος Χαραγκιώνης, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη- Βασίλη και πρόσφατα, η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Η ηθοποιός με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα στο θέατρο, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο «Πρω1νό» του Ant1. Η ηθοποιός πέρα από τα επαγγελματικά της, δεν δίστασε να θίξει και πιο προσωπικά της θέματα και να κάνει αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε για πρώτη φορά την αποφάση τόσο της ίδιας, όσο και του συζύγου της να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πρόκειται για ένα αγοράκι στην ίδια ηλικία με τον γιο τους, το οποίο πήραν από το νοσοκομείο. «Τα παιδιά ολοκληρώνουν μια γυναίκα, όχι μόνο τα φυσικά παιδιά, αλλά και αυτά που υιοθετείς. Υιοθετώ ένα παιδάκι με τον άντρα μου και είχαμε αποφασίσει να το κρατήσουμε για εμάς», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με την απόφασή τους.

«Διαβάζω συνεντεύξεις γυναικών που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά παρά τις εξωσωματικές που έχουν κάνει, αυτό τσακίζει τις γυναίκες». Βέβαια, η ίδια τόνισε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, απλά προχώρησε στην υιοθεσία γιατί το ήθελε και γιατί μπορούσαν να το κάνουν με τον σύζυγό της.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Το παιδάκι που υιοθετούμε έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας με τον εαυτό μας, αλλά και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Το παιδάκι το βρήκαμε στο νοσοκομείο, δεν ξέρουμε αν είναι από την Ελλάδα», κατέληξε.

prothema