Η εταιρεία που προσφέρει εξ αποστάσεως σεμινάρια για εργαζόμενους στον τουρισμό σε Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία που προσφέρει εξ αποστάσεως σεμινάρια για εργαζόμενους στον τουρισμό σε Ελλάδα και Κύπρο
aeweb

Η Hoteltraining είναι μια νέα εταιρεία που προσφέρει αποκλειστικά Εξ αποστάσεως σεμινάρια και που δίνει σε κάποιον την ευκαιρία ν’ αποκτήσει γνώσεις για όλες τις ειδικότητες σε ένα ξενοδοχείο.

Μπορεί ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο συνεχώς ν΄αυξάνεται, ωστόσο με τα Εξ αποστάσεως σεμινάρια από την ομάδα των εξειδικευμένων εισηγητών , θα βοηθήσουν να γίνει κάποιος η καλύτερη επιλογή κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Οι εισηγητές της Hoteltraining, διακεκριμένα στελέχη της Τουριστικής και εκπαιδευτικής κοινότητας από όλη την Ελλάδα , επιλέχθηκαν προσεκτικά με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να μπορούν να προσφέρουν -πέραν από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο- εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Όλα τα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, δηλαδή μπορεί να το παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το επιθυμεί στο σπίτι του, από κινητό, Tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 49 ευρώ και το παρακολουθεί κάποιος άμεσα μετά την εγγραφή του ότι μέρα και ώρα το επιθυμεί. Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια

Κάθε Πιστοποιητικό-Βεβαίωση παρακολούθησης που παραλαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια περιέχει ένα μοναδικό αριθμό γνησιότητας τον όποιο αριθμό εάν καταχωρήσει κάποιος στην πλατφόρμα της Hoteltraining στο ειδικό πεδίο ,θα μπορέσει να πιστοποιήσει την γνησιότητα του.

Ήδη η Hoteltraining συνεργάζεται με ξενοδοχειακούς ομίλους σε Ελλάδα και Κύπρο και αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων αυτών στα πλαίσια των B2B υπηρεσιών της.

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος The CPD Certification Service, έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα αρχικά CPD, σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η ζήτησης των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι ο αριθμός προβλέπεται ν’ αυξηθεί αρκετά στο μέλλον.

Μία πανδημία τσάκισε τον πλανήτη, όμως η Ελλάδα στέκει ακόμα όρθια. Με μεγαλύτερο «όπλο» της τον τουρισμό και τις ομορφιές της, η μικρή αλλά δυνατή χώρα μας προσκαλεί όλους τους πολίτες του κόσμου να την αγαπήσουν για αυτό που είναι και προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής εμπειρίας.

Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια

Facebook Page