Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογείται- «Έχω δεχτεί bullying για την καταγωγή μου»

Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογείται- «Έχω δεχτεί bullying για την καταγωγή μου»

MENOY

Αναζήτηση στο protothema.gr…
Gossip
Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογείται- «Έχω δεχτεί bullying για την καταγωγή μου»
paparizouelena
21/11/2018, 16:55
Η τραγουδίστρια μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της

Η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό του Ant1. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως για κάποια χρόνια δεν στόλιζε το σπίτι της τα Χριστούγεννα, λόγω του θανάτου του πατέρα της ενώ αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα bullying.

«Δεν στόλισα, αλλά θα στολίσω αυτή την βδομάδα. Επειδή έχασα τον μπαμπά μου μέρα Χριστουγέννων, για κάποια χρόνια δε στόλιζα και μετά όταν γνώρισα τον Ανδρέα είπα ότι πρέπει να στολίσω το σπίτι μου από τη στιγμή που κάνω μια καινούρια οικογένεια. Το στόλισμα είναι μια οικογενειακή υπόθεση, δηλαδή δεν θα είμαι μόνο εγώ και η μητέρα μου, θα είναι και ο Ανδρέας. Βάζουμε χριστουγεννιάτικα, έχουμε μαγειρέψει ένα ωραίο φαγητό, θα φάμε και θα κοιτάμε το δέντρο μας».

Στη συνέχεια, τόνισε πως η οικογένεια της δεν είχε θέμα για τη καταγωγή του άντρα που θα επέλεγε να παντρευτεί. «Δεν σκέφτηκα να μην παντρευτώ Σουηδό για να μην στενοχωρηθούν οι γονείς μου. Δεν έχουμε τέτοια κολλήματα. Η πρώτη μου ξαδέρφη έχει παιδί με Ισλανδό, η αδερφή μου έχει σχέση με Ιρανό, του αδερφού μου το πρώτο παιδί είναι με μια Ταϊλανδέζα και η άλλη ξαδέρφη μου είναι με Αρμένιο που μιλάει Τούρκικα. Είμαστε πολυεθνική οικογένεια».

Όσο για το αν βίωσε bullying στη Σουηδία λόγω της καταγωγής της, ανέφερε: «Πρέπει να βρεθεί μια ελληνική λέξη για το bullying. Έχω δεχτεί ένα μικρό χρονικό διάστημα bullying, έχω κάνει και μετά βρέθηκα να είμαι αντιπρόεδρος στο σχολείο! Γενικότερα υπάρχει και δεν υπάρχει μόνο στα μικρά παιδιά, υπάρχει παντού. Και τα παιδιά από τους μεγάλους μαθαίνουν». Τέλος, δήλωσε πως δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να κάνει μια δική της τηλεοπτική εκπομπή και είναι κάτι που δεν της το έχουν προτείνει.

protothema.gr