Η απάντηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για το δρομολόγιο Καράνου – Αλικιανός

Η απάντηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για το δρομολόγιο Καράνου – Αλικιανός

Η απάντηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου για το δρομολόγιο Καράνου – Αλικιανός
explore Chania

Άμεσα θα μεταβάλει το δρομολόγιο εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα αρμόδια όργανα και υπηρεσίες

Μετά τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες κατοίκων των περιοχών του Πλατανιά για ακαταλληλότητα του δρόμου και επικίνδυνη διέλευση οχημάτων βαρέως τύπου, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι μέχτι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και και ότι δεν είναι αρμόδια υπηρεσία το ΚΤΕΛ για να αποφανθεί για την καταλληλότητα του δρόμου.

Καταλήγει πάντως στην ανακοίνωσή του ότι προτίθεται άμεσα να μεταβάλει το δρομολόγιο εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα αρμόδια όργανα και υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου έχει ως εξής:

“Σχετικά με την υπό χρον. 20-9-2019 επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λάκκων, την οποία μας έχει κοινοποιήσει ο ίδιος και η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων το ΚΤΕΛ ενημερώνει τα εξής:
Εκτελεί δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών από Λάκκους με διέλευση από τα χωριά Καράνου – Ορθούνι – Χλιαρό – Σκηνέ – Αλικιανού. Το παραπάνω δρομολόγιο το εκτελούμε στα πλαίσια της συμβατικής μας υποχρέωσης με την Πολιτεία. Μέχρι σήμερα δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.

Επίσης μέχρι σήμερα δεν έχει απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων από την παραπάνω διαδρομή. Το ΚΤΕΛ δεν είναι αρμόδια Υπηρεσία να κρίνει περί της καταλληλότητας του δρόμου.

Την παρούσα επιστολή θα την κοινοποιήσουμε άμεσα στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Μεταφορών για να αποφανθούν και να μας δώσουν τις ανάλογες οδηγίες όσον αφορά την καταλληλότητα του δρόμου.

Το ΚΤΕΛ σε κάθε περίπτωση επιθυμεί την ασφάλεια των Μεταφορών και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και άμεσα θα μεταβάλει το δρομολόγιο εφόσον αυτό αποφασισθεί

flashnews.gr