Η αντίδραση του Ρώμα για τη Ράντου: «Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα»!

Η αντίδραση του Ρώμα για τη Ράντου: «Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα»!

Η αντίδραση του Ρώμα για τη Ράντου: «Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα»!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»

Με αφορμή την επιστροφή του σήριαλ «Καφέ της Χαράς» η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον καλεσμένο της στο Πρω1νό, Χάρη Ρώμα, τον προβληματισμό που έχει εκφράσει σε συνεντεύξεις της η Ελένη Ράντου γύρω από τις τηλεοπτικές δουλειές που επιστρέφουν μετά από χρόνια.

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει. Εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.

Δεν σου λέω ότι θέλω να κάνω όλες τις σειρές μου. Ας πούμε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν θα το έκανα. Μου το πρότειναν και δεν το συζητήσαμε καν με την Ελένη. Ως προς αυτό είμαι πολύ κοντά με τη δική της άποψη γιατί αυτή η σειρά είχε μια τρέλα όταν την κάναμε, σαν να ζούσαμε μια πενταήμερη εκδρομή. Αυτό ως 20 χρόνια μεγαλύτερη μου φαίνεται κι εμένα ότι θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό και κουρασμένοι οι ήρωες για να έχουν αυτού του είδους τα κέφια».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε διευκρινίζοντας: «Η Ελένη Ράντου μου είχε πει όταν κάναμε το Κωνσταντίνου και Ελένης, “Χάρη δεν πρέπει να το συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά, παρότι μας διπλασίαζαν το κασέ για άλλη μια φορά, γιατί θα μείνουμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα». Και μείναμε στην ιστορία σαν η γκαρσόνα και η κατακουζήνα και δεν τα πήραμε. Οπότε δεν την ξανακούω. Οπότε δεν την ξανακούω. Με επηρέασε τότε πάρα πολύ. Ήμασταν πολύ πιο νέοι. Μέσα στο χρόνο βλέπεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα τώρα μπορεί να συνέχιζε και την τρίτη του χρονιά».

Δείτε το βίντεο:

protothema.gr