«Η Αλίκη έβγαζε τη βλεφαρίδα, την κολλούσε σαν μουστάκι και…»

«Η Αλίκη έβγαζε τη βλεφαρίδα, την κολλούσε σαν μουστάκι και…»
aeweb

«Εγώ έβγαλα στον χώρο τον Λαζόπουλο, την Παπαδοπούλου, τον Ρέππα και τον Παπαθανασίου!

Εγώ έδωσα την πρώτη ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά».

Στην εκπομπή “Τι λέει;” έδωσε συνέντευξη η Άννα Βαγενά, η οποία μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και σε ηθοποιούς που έβγαλε η ίδια στον χώρο.

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν θαυμάσιος άνθρωπος η Αλίκη, σε αντίθεση με αυτά που λένε ότι ήταν ανταγωνιστική με τους νέους, δεν ήταν. Ήταν τόσο σίγουρη, τόσο ταλαντούχο πλάσμα, τόσο λαμπερό πλάσμα. Είχε πολύ χιούμορ, γελάγαμε πολύ. Φορούσε βλεφαρίδες, και ήμασταν σε μια δεξίωση όπου πλήτταμε γιατί ήταν πολύ ώρα και μίλαγαν οι άλλοι και αυτή βαριόταν. Γύριζε πλάτη, μου έλεγε έλα εσύ από ‘δω, για να την καλύπτω. Έβγαζε την βλεφαρίδα και την κολλούσε σαν μουστάκι και μου έκανε τον Χίτλερ. Μου έκανε έτσι για να γελάω».

«Έχω ένα ένστικτο, έχω βγάλει πολλούς ανθρώπους στον χώρο του θεάματος. Τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Μιχάλη Ρέππα, τον Παπαθανασίου. Εγώ έδωσα την πρώτη ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά. Τη Δήμητρα την πήρα από τη σχολή, δεν τέλειωσε καν τη σχολή. Την είδα στο δεύτερο έτος και της είπα “έχεις καταπληκτικό ταλέντο” και ήρθε μαζί μου περιοδεία. Από κάποιους έχω ακούσει ευχαριστώ. Αλλά δεν ήθελα ευχαριστώ, ξέρετε τι ήθελα; Να με θυμούνται καμιά φορά, να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν “τι κάνεις ρε Άννα;”. Εγώ τα θυμάμαι τα παιδιά αυτά και τα θυμάμαι με αγάπη. Δεν συμβαίνει αυτό πάντα», είπε η Άννα Βαγένα.

https://youtu.be/2kiUB8v8v4g
zappit.gr