Η ζωή του Hugh Hefner έμπνευση για ταινία και μιούζικαλ

Η ζωή του Hugh Hefner έμπνευση για ταινία και μιούζικαλ

Ο Hugh Hefner θέλει η ζωή του να μείνει στην ιστορία της με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι μια βιογραφική ταινία ή ακόμη ένα μιούζικαλ τύπου Broadway! Το αφεντικό του Playboy έχει συζητήσει ακόμη και την ιδέα μιας ταινίας με το Juno συγγραφέα του Diablo Cody. Αλλά μια μιούζικαλ; Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πως θα είναι.

Ο 83άχρονος εκδότης, ο οποίος βγαίνει με τις 20άχρονες δίδυμες Kristina και Karissa Shannon και την 23άχρονή Crystal Harris, επιμένει ότι δεν έχει άμεσα σχέδια για να επιβραδύνει την ζωή του γιατί αγαπά αυτό που κάνει. Αυτή την περίοδο προωθεί το δικό του show στην τηλεόραση “the girls next door”, η οποία ακολουθεί τις ζωές των κοριτσιών που μένουν στο μέγαρο Playboy. Ο Hugh εξήγησε στο Ε!: «Νομίζω ότι όταν παραιτηθώ θα είναι η αρχή του τέλους μου. Νομίζω ότι το show μου και η δουλειά μου στο περιοδικό, είναι αυτά που με κρατά ζωντανό. Δεν έχω σχέδια για να συνταξιοδοτηθώ. Αυτή είναι η χαρά που είχα πάντα σε όλη τη ζωή μου, και είχα μερικές πολύ χαρούμενες στιγμές στην ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος. Είμαι πολύ τυχερός και το γνωρίζω.”

Παρά την κριτική που λαμβάνει για τα ραντεβού με νεότερα κορίτσια, ο Hugh επιμένει στις συντρόφους του και οι οικογένειές τους δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένοι, δηλώνει ο ίδιος.

{gallery}celebrities/new/10/{/gallery}