Ο Hugh Jackman ταξιδεύει στη Σαγκάη

 

Ο Hugh Jackman ταξιδεύει στη Σαγκάη

Ο Hugh Jackman ταξιδεύει στη Σαγκάη

Στην εξωτική Σαγκάη ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Hugh Jackman σε λίγες ημέρες για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, μιας κινεζικής παραγωγής που θα σκηνοθετήσει ο Wayne Wang («Καπνός»), με τίτλο «Snow Flower And The Secret Fan».

 

 

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Lisa See και αναφέρεται σ’ ένα ζεύγος “laotong”, δύο νεαρών κοριτσιών που δένονται από πολύ μικρά με πανίσχυρη φιλία για όλη τους τη ζωή σύμφωνα με μια παλιά κινεζική παράδοση. Η ιστορία διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα και ακολουθεί τις δυο κοπέλες ενώ βιώνουν πολιτικές αναταραχές, υποσιτισμό, προξενιά και επαναστάσεις.

 

Ο ρόλος του Hugh Jackman δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός (μάλλον θα υποδυθεί τον καλό και ισχυρό σύζυγο της μιας κοπέλας). Αρχικά, θα συμπρωταγωνιστούσε μαζί του η Zhang Ziyi, η οποία όμως αντικαταστάθηκε από την Li Bingbing («The Forbidden Kingdom»).

 

Τα αρχικά γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες ο Hugh Jackman θα ταξιδέψει μέχρι τη Σαγκάη για να γυρίσει και τις δικές του σκηνές.

 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ