Ηλίας Βρεττός: Το τατουάζ που του άλλαξε τη ζωή…

Ηλίας Βρεττός: Το τατουάζ που του άλλαξε τη ζωή…

“Ό,τι δε με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό”. Αυτή τη φράση με ένα σταυρό και ένα κομποσκοίνι έχει κάνει τατουάζ ο Ηλίας Βρεττός αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο tattoo.

aeweb

«Είχα εκ γενετής πρόβλημα στο νεφρό, που μου δημιουργούσε κατακράτηση υγρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ομαλή λειτουργία του οργανισμού μου», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό «People» περιγράφοντας την περιπέτειά του.

«Δεν είχα αντιληφθεί το πρόβλημά μου μέχρι τα 13 μου χρόνια, οπότε και άρχισα να έχω δυνατές ενοχλήσεις. Επειδή έκανα πρωταθλητισμό στο πόλο, πίστευα ότι το πρόβλημα ήταν μυϊκό. Πονούσα αφόρητα και μπήκα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, έχοντας την εντύπωση πως πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα».

Σε ηλικία 13 ετών, ο Ηλίας υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο νεφρό. Η τεράστια όμως ουλή που δημιουργήθηκε από την επέμβαση τον ενοχλούσε πολύ όλα αυτά τα χρόνια. «Σκέφτηκα να κάνω πλαστική, αλλά μου είπαν ότι δεν ήταν υψηλά τα ποσοστά επιτυχίας».

Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στο σημείο της ουλής προκειμένου να το κρύψει. «Έχει γίνει το δυνατό μου σημείο. Από κει που το μισούσα, το έχω λατρέψει», δήλωσε o 27χρονος τραγουδιστής παροτρύνοντας όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα να το τολμήσουν. «Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο πως τα τατουάζ είναι ένας ωραίος τρόπος για να καλύψεις οτιδήποτε, οπότε δεν πρέπει να τα φοβούνται», είπε συγκεκριμένα.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ