Η μανία της Heidi Montag με τις πλαστικές επεμβάσεις

Η μανία της Heidi Montag με τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Heidi Montag νιώθει πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά τις δέκα πλαστικές επεμβάσεις που έκανε μέσα σε μια μέρα και είναι έτοιμη για ακόμα περισσότερες.  Η “πλαστικοποιημένη” καλλονή, σε συνέντευξη που έδωσε ανέφερε το λόγο για τον οποίο έκανε τις αισθητικές επεμβάσεις και ποια είναι τα σχέδια που έχει για το σώμα της, το προσεχές μέλλον.

Η 23χρονη κοπέλα, όπως αποκάλυψε έκανε μπότοξ, βλεφαροπλαστική, μίκρυνε το πιγούνι, έφτιαξε τη μύτη και τα αυτιά, έκανε ενέσεις λίπους στα μάγουλα και στα χείλη. Ωστόσο, το “μαχαίρι”, δεν είναι άγνωστο γι αυτή καθώς, στα 21 της χρόνια είχε κάνει την πρώτη πλαστική, όπως αυξητική στήθους.

Η Heidi, φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένη με τίποτα καθώς, όπως είπε θέλει να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το στήθος της, παρόλο που είναι σίγουρη ότι οι περισσότερες γυναίκες θα ήταν ευχαριστημένες αν είχαν το στήθος που έχει τώρα.

Ο λόγος για τον οποίο το νεαρό κορίτσι έχει τόσο μεγάλη μανία με τις πλαστικές είναι ότι από μικρή είχε πολλές ανασφάλειες για την εμφάνιση της, αφού την πείραζαν στο σχολείο.

Εν τω μεταξύ, ο σύζυγος της Spencer Pratt, δεν συμφωνεί με αυτές τις επεμβάσεις που κάνει η γυναίκα του, αποκαλώντας τρελή και ότι χρειάζεται ψυχίατρο.

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ