Η Heidi Montag δυσκολεύεται να τρέξει με το νέο της στήθος

Η Heidi Montag δυσκολεύεται να τρέξει με το νέο της στήθος

Η Heidi Montag δυσκολεύεται να τρέξει με το νέο της στήθος
Έχει κάνει μέχρι τώρα 10 πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες έχει μαγνητοσκοπήσει.  Περί ου ο λόγος; Η reality τηλεπερσόνα Heidi Montag, η οποία λέει ότι πρέπει τώρα να προσαρμοστεί στις νέες αλλαγές στο σώμα της. Για παράδειγμα, η τελευταία αύξηση στήθους κάνει δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο -ακόμα και το αγκάλιασμα- αρκετά δύσκολα.

Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή: “Αισθάνομαι πολύ περίεργα όταν αγκαλιάζω ανθρώπους τώρα. Το σώμα μου είναι πολύ εύθραυστο”. Πέρα από την αύξηση στήθους, η Heidi έχει κάνει πλαστικές στη μύτη της, το πηγούνι της, τα μάγουλά της, καθώς και λίφτινγκ στα φρύδια της και αφαίρεση λίπους. Άλλος άνθρωπος δηλαδή. Και κάτι ακόμα: έχει κάνει πλαστική επέμβαση στην πλάτη της.

Που ακριβώς αποσκοπεί αυτό; Ούτε και η ίδια ξέρει: “Βασικά δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι. Ίσως είμαι η πρώτη που το δοκιμάζω. Σου σμιλεύει λίγο την πλάτη”, δήλωσε η ίδια. Το αποκορύφωμα; Οι θαυμαστές της Heidi μπορεί να μάθουν τα πάντα για τις επεμβάσεις της, αφού όλες έχουν μαγνητοσκοπηθεί. Λέτε να είναι αυτό το επόμενο reality που θα ετοιμάσει;

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ