Η Ola Jordan ημίγυμνη στην παραλία, στέλνει το δικό της… οικολογικό μήνυμα

Η Ola Jordan ημίγυμνη στην παραλία, στέλνει το δικό της… οικολογικό μήνυμα

Η Ola Jordan ημίγυμνη στην παραλία, στέλνει το δικό της… οικολογικό μήνυμα

Τον πλέον εντυπωσιακό και… αισθησιακό τρόπο επέλεξε να υποδεχθεί το 2017 η καλλονή από την Πολωνία Ola Jordan.

Η διάσημη χορεύτρια «υιοθέτησε» τις προβλέψεις των επιστημόνων ότι το νέο έτος αναμένεται να είναι το πιο ζεστό της σύγχρονης ανθρώπινης ιστορίας και είπε να… αποβάλει από το κορμί της την… κάψα, στέλνοντας με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, το μήνυμα για τη διάσωση του περιβάλλοντος, μέσω των φωτογραφιών που θα παρουσιάσει στο προσωπικό της ημερολόγιο για το 2017.

Η 34χρονη καλλονή εμφανίζεται ημίγυμνη, με το κατάλευκο κορμί της να λιάζεται και να δροσίζεται σε μία «παρθένα» παραλία. Σε μία από τις φωτογραφίες δείχνει να μην αντέχει άλλο τον καυτό ήλιο και να γέρνει ένα μπουκάλι νερό στο γυμνό της στήθος, ενώ φοράει το κάτω μέρος του μαγιού της.

Σε μία άλλη φωτό, η Ola Jordan έχει χαλαρώσει πλήρως και δείχνει να απολαμβάνει τον ήλιο και το καλοκαιρινό αεράκι, ξαπλωμένη στην κατάλευκη άμμο.

Σε άλλο στιγμιότυπο, που θα κυκλοφορήσει στο ημερολόγιό της, η «καυτή» ξανθιά εστιάζει το λάγνο βλέμμα της στην κάμερα, γυμνή από τη μέση και πάνω και με ένα κοντό τζιν σορτς να κρύβει τα… απαραίτητα, σε μία άκρως αισθησιακή στάση.

Σε μία άλλη, το… οικολογικό μήνυμά είναι πιο σαφές. Η Ola Jordan με βρεγμένα μαλλιά, και λευκά λουλούδια στα χέρια, ποζάρει όλο νάζι στο φακό της κάμερας, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα 2017 με μεγαλύτερη «ευαισθησία» και ομορφιά…

{gallery}/00-2016/03-oct/00/ola-jordan/{/gallery}

protothema.gr