Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για το νέο αυτοκίνητο με την ονομασία Creta

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για το νέο αυτοκίνητο με την ονομασία Creta

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για το νέο αυτοκίνητο με την ονομασία Creta

Με επιστολή της προς την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας, την αντιπροσωπεία της Hyundai και τον Ελληνο-Κορεατικό Εμπορικό Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων Ν.Χανίων καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την προβολή του νέου μοντέλου αυτοκινήτου που θα έχει την ονομασία Creta.

Παράλληλα προτείνει και την δημιουργία ξενοδοχειακών “πακέτων” προσφορών για τους εργαζόμενους της αυτοκινητοβιομηχανίας της Δημοκρατίας της Κορέας.

Αναλυτ5ικά στην επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων ν.Χανίων αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι ,
Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε για το νέο μοντέλο της Hyundai το οποίο έχει την ονομασία “Creta”, όνομα επιλεγμένο από το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας , την Κρήτη.

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η εταιρεία « το συγκεκριμένο όνομα επιλέχθηκε λόγω της σημασίας του νησιού που με την στρατηγική τοποθεσία του στην Μεσόγειο Θάλασσα , συνδέοντας έτσι την Ευρώπη , με την Ασία και την Αφρική, συνέβαλε στην άνθηση του εμπορίου και του πολιτισμού ».

Ακόμα όπως συνεχίζει η ανακοίνωση , «το όνομα Creta , έχει ομοιότητες με τη λέξη creative «δημιουργική » , και παραπέμπει στο νησί της Μεσογείου , την Κρήτη , το οποίο φημίζεται για το συνδυασμό ενός χαλαρού και ήρεμου περιβάλλοντος με μια ζωντανή , ενεργητική προσέγγιση για υπαίθριες δραστηριότητες».

Θα θέλαμε στη συνέχεια να σας παρουσιάσουμε κάποιες προτάσεις μας για την παρουσίαση του αυτοκινήτου, όταν θα είναι εφικτή η κατασκευή του στην Ευρώπη και κατά συνέπεια όταν θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία και εντός των χωρών της Ευρώπης .

-Το διαφημιστικό σποτ να γυριστεί στην Κρήτη με προβολή τοπίων από όλο το νησί
-Η παρουσίασή του να γίνει στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, παρουσία του προέδρου της εταιρείας
-Παράλληλα θα μπορούσαν , σε συνεργασία με τις Ενώσεις Ξενοδόχων όλης της Κρήτης να δημιουργηθούν ξενοδοχειακά πακέτα διακοπών για την εταιρεία Hyundai και για τους εργαζομένους της

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε .
Ευελπιστώντας σε μία συνεργασία μαζί σας ,

Flashnews.gr