Η βιομηχανία του ελληνικού πορνό

Η βιομηχανία του ελληνικού πορνό

Στις 3 Μαρτίου του 2010 ο τότε υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ανακοινώνει τα νέα επαχθή μέτρα, ύψους 5,5 δισ. ευρώ.

Τα μέτρα πρέπει να ψηφιστούν εντός δύο ημερών. Ενώ η Ελλάδα παραληρεί στη δίνη της μνημονιακής πολιτικής, μια άλλη Ελλάδα παραμιλά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τηλεοπτικών διασημοτήτων. Eίναι ένα κυριολεκτικά ροζ dvd με τη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πωλείται προς 19,90 ευρώ στα περίπτερα, είναι αυστηρώς ακατάλληλο και σαρώνει στις πωλήσεις. Ο Δημήτρης Σειρηνάκης και η Τζούλια Αλεξανδράτου γίνονται τα πρόσωπα της ημέρας. Ακολουθεί μιντιακή φρενίτιδα.

Η απροσδόκητη πορνοστάρ δίνει προκλητικές συνεντεύξεις και ο νεαρός παραγωγός θεωρείται από πολλούς ο πιο διεστραμμένος Έλληνας της εποχής. Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να ισχυριστούν πως είναι δάκτυλος του ΠΑΣΟΚ και των Αμερικανών, με αποστολή τον αποπροσανατολισμό του λαού από τα μέτρα που θα κατακρεουργούσαν το μέλλον του.

Το «Απαγορευμένο» της Τζούλιας γίνεται θρύλος, σχηματίζει ουρές στα περίπτερα και γράφει ή, μάλλον, αλλάζει την ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας πορνό. Το ραντεβού μας κλείνεται με μεγάλη δυσκολία και ενώ έχουν προηγηθεί δεκάδες τηλεφωνήματα.

Το «Απαγορευμένο» της Τζούλιας

Ζητάω επίμονα από τον Δημήτρη Σειρηνάκη κάτι που δεν έχει ξαναγίνει: να υπάρχει πλήρης πρόσβαση στα γυρίσματα της «Sirina», πίσω από τις κουρτίνες, στην καθημερινότητα αυτής της ιδιότυπης βιομηχανίας.

«Την Πέμπτη στη μία να είσαι με τον φωτογράφο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας. Μαρίνας και θα έρθουν να σας παραλάβουν», δέχεται τελικά, με κοφτό τρόπο. Μία ακριβώς είμαστε στο καθορισμένο σημείο και μας παραλαμβάνει ένα τζιπ που οδηγεί ένας άνθρωπος της παραγωγής.

Λίγη ώρα αργότερα έχουμε φτάσει σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο μετά τη Βουλιαγμένη. Στη μέση της τεράστιας οικοδομής με την απίστευτη θέα προς τη θάλασσα έχει στηθεί το συνεργείο του Δημήτρη Σειρηνάκη. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγη ώρα.

Λίγα μέτρα πιο πέρα, ανάμεσα στα χαλάσματα και τα σκουπίδια, έχει στηθεί το μπουντουάρ των πρωταγωνιστών. Δύο κορίτσια καπνίζουν νευρικά φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους και περιμένουν τη μακιγιέρ να πάρουνε σειρά. Καμιά δεκαπενταριά άτομα του συνεργείου και της παραγωγής πηγαινοέρχονται, μεταφέρουν πράγματα, στήνουν το σκηνικό, μετράνε και ρυθμίζουν τα φώτα.

Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή ακόμα. Οι ηθοποιοί γελάνε μεταξύ τους και δοκιμάζουν εσώρουχα. Τα κορίτσια παίζουν με τα κινητά τους και ποζάρουν για τις φωτογραφίες. Συντονιστής, ο 35χρονος Κρητικός που μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια ήταν εντελώς άγνωστος και πλέον είναι ο μοναδικός και πιο επιτυχημένος Έλληνας παραγωγός ερωτικών ταινιών.

διαβάσετε εδώ την συνέχεια