Γυναικεία περιδέραια, βραχιόλια και τσάντες από την Αλεξάνδρα Τσουκαλά

Γυναικεία περιδέραια, βραχιόλια και τσάντες από την Αλεξάνδρα Τσουκαλά

Γυναικεία περιδέραια, βραχιόλια και τσάντες από την Αλεξάνδρα Τσουκαλά

Ανακαλύψετε την τελευταία λέξη σε γυναικεία περιδέραια, βραχιόλια και τσάντες από την γνωστή interior designer Αλεξάνδρα Τσουκαλά.

Λεπτές πλισσαρισμένες μεταξωτές κορδέλες. Αυτή είναι η πρώτη ύλη. Ο συνδυασμός των χρωμάτων όμως και η σύλληψη της ιδέας από τη δημιουργό τους τα μεταμόρφωσαν σε αριστοστουργήματα.

Οι δημιουργίες της Αλεξάνδρας Τσουκαλάς θα τις βρείτε στο κατάστημα – είδη δώρων Χάντρα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Θεοφάνους και Ζαμπελίου 1 στην παλιά πόλη των Χανίων.

Alexandra Tsoukala

Η Αλεξάνδρα Τσουκαλά είναι designer. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 και το 1992 δημιούργησε ένα εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας όπου σχεδιάζει και κατασκευάζει χειροποίητα γλυπτά φωτιστικά, έπιπλα, κοσμήματα, είδη ένδυσης κ.α. Δουλεύει με σίδερο και ύφασμα.

Τα έργα της πωλούνται στο Μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Μπενάκη της Αθήνας, στο Art Institute of Chicago, καθώς και σε άλλα μουσεία και καταστήματα στην Ελλάδα, Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Αμερική. Έχει κάνει τρεις ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές στην Αθήνα και τη Φρανκφούρτη.

Το 2008 βραβεύτηκε από την επιτροπή Γερμανών Βιοτεχνών στα πλαίσια του διαγωνισμού ” FORM 2008 “.

{gallery}/00000/07-loun/000/alexandra-tsoukala/{/gallery}