Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκαταστήματος

Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκαταστήματος

Η γυναίκα άφησε επί τόπου την τελευταία της πνοή – Πώς περιγράφουν μάρτυρες το περιστατικό

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, μετά από κλήση για γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου Mall, στο Μαρούσι, αφήνοντας επί τόπου την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της αστυνομίας και ασθενοφόρα, για να διερευνήσουνγια τις συνθήκες του περιστατικού. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για νεαρή γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, καθώς δεν είχε κανένα χαρτί πάνω της, που να αποδεικνύει την ταυτότητά της.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall. Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε στο protothema.gr γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού.

protothema.gr