Γονείς μηνύουν τα Jumbo για προσωρινή τύφλωση του γιου τους

Γονείς μηνύουν τα Jumbo για προσωρινή τύφλωση του γιου τους

Στο δικαστήριο θα λυθεί η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός 6χρονου αγοριού σε κατάστημα Jumbo.

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν γονείς κατά της εταιρείας Jumbo για τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη το έξι ετών αγοράκι τους, τον περασμένο Ιούλιο, όταν θέλησε να πιάσει ένα παιχνίδι και λόγω ύψους προσέκρουσε πάνω στα σίδερα κρεμάστρας, τα οποία στερούνταν προστατευτικού καλύμματος.

Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε σφοδρά στο αριστερό του μάτι, κάτι που προκάλεσε προσωρινή απώλεια όρασης και οδήγησε το παιδί σε χειρουργική επέμβαση.

Η 42χρονη βρισκόταν στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στη Κηφισίας μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Μέσα σε δευτερόλεπτα και παρόλο που είχε συνεχώς τον νου της, ξαφνικά ο γιος της προχώρησε λίγα βήματα για να πάρει ένα πλαστικό πιστολάκι το οποίο όμως κρεμόταν από σιδερένια κρεμάστρα.

Λόγω ύψους, το μάτι του παιδιού τραυματίστηκε από τη σιδερένια εξοχή, με αποτέλεσμα το μάτι του να πρηστεί άμεσα και να γίνει κόκκινο.

Το παιδί δεν έβλεπε καθόλου από το μάτι και έτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο «Παίδων Πεντέλης», όπου μετά από πολύωρη επέμβαση η όραση του σώθηκε ωστόσο έξι μήνες μετά το περιστατικό συνεχίζει να έχει προβλήματα.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια, καθώς η οικογένεια του παιδιού έχει προχωρήσει σε μηνύσεις.

newsbomb.gr