Γιώργος Κατσαούνης του Survivor: Μήνυση από 16χρονη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας – Πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο

Γιώργος Κατσαούνης του Survivor: Μήνυση από 16χρονη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας – Πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο

Ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος συμμετέχει στο φετινό Survivor, είχε συλληφθεί στις 2 Δεκεμβρίου ύστερα από μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σύμφωνα με την Espresso.

aeweb

Η 16χρονη κατέθεσε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα, την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου άρχισε να τη θωπεύει στους μηρούς της στο ύψος των γοφών, ενώ την προέτρεπε να πάει μαζί του στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η ανήλικη έβαλε τις φωνές κι έφυγε τρέχοντας για το σπίτι της. Διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια κατήγγειλε το συμβάν στις Αρχές, όπως δήλωσε η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού που την εκπροσωπεί.

Αφού υποβλήθηκε η μήνυση, σύμφωνα με την Espresso, ο Γιώργος Κατσαούνης συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο, ενώ το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη. Ο Γιώργος Κατσαούνης αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι.

Survivor: Έξαλλος ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα: «Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον»

Όλη η κατάθεση της 16χρονης μαθήτριας

«Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα, αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε, μιλώντας με έντονο ύφος, να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι».

reader