Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποχώρησή του από το Voice – «Μιλούσαμε με τον Κωστή Μαραβέγια και…»

Γιώργος Καπουτζίδης: Η αποχώρησή του από το Voice – «Μιλούσαμε με τον Κωστή Μαραβέγια και…»

«Πρέπει λίγο και τον κόσμο να μην τον μπερδεύεις, να του πεις ότι αφήνω αυτό και θα στραφώ εδώ πέρα…»

Στον καναπέ του Dot κάθισε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αποχώρησή του από το Voice.

«Ήταν πολλά μαζί. Το είχα κάνει τρεις χρονιές, είχα περάσει πολύ ωραία. Οι πρώτες μου σκέψεις γι’ αυτό ήταν μια μέρα που ήμασταν στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” κι έβλεπα τον Γιώργο Λιανό τι καλός που ήταν στην παρουσίαση και σκεφτόμουν ότι άμα του χρόνου δεν κάνω το Voice, ο Γιώργος είναι μια πολύ ωραία λύση, να το κάνει γιατί του αξίζει. Το θυμάμαι αυτό, ήμουν με τον Σάκη και τη Μαρία, αλλά δεν τους το είχα πει. Και δεν το είχα πει ούτε στον Γιώργο γιατί λέω κάτσε μην αλλάξω γνώμη. Πίστευα ότι στον Γιώργο άξιζε αυτή η ευκαιρία και αυτό το βήμα. Πάρα πολύ καλός συνεργάτης, εξαιρετικός.

Στις αρχές του καλοκαιριού μιλούσαμε με τον Κωστή Μαραβέγια και αποκάλυψε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε κάποιες σκέψεις να μην το κάνουμε το Voice. Επίσης ήξερα ότι τα γυρίσματα θα πέσουν μαζί με τις πρόβες για το θέατρο, θα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχαν ξεκινήσει και τα γυρίσματα για την αθλητική εκπομπή και λέω τι θα κάνω; Πώς θα τα προλάβω όλα αυτά; Κι επίσης κάνω μια στροφή, αφοσιώνομαι στο θέατρο, γράφω το πρώτο μου θεατρικό έργο.

Πρέπει λίγο και τον κόσμο να μην τον μπερδεύεις, να του πεις ότι αφήνω αυτό και θα στραφώ εδώ πέρα, εδώ μπορείτε να δείτε αυτό το οποίο κάνω. Ακόμα κι αν δεν παίζω στην παράσταση, είναι ο εαυτός μου εκεί πέρα. Οπότε κάπως έτσι το σκέφτηκα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

zappit.gr