Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα gay» (video)

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα gay» (video)

“Δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι. Να κάτσουν σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο”, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

aeweb

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο δημοφιλής δημιουργός μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, μεταξύ άλλων και για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι σχεδόν οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Αυτό που με προβλημάτιζε δεν ήταν το αν θα χάσω κοινό ή διαφημίσεις. Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, ή σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι και δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι.
Να κάτσουν σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Το μόνο που με απασχολούσε επειδή ήμουν 600 χλμ μακριά από την πόλη μου, ήταν ότι δεν ήθελα να ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Μόνο αυτό. Γιατί δεν θα ήμουν και δίπλα. Όταν κατάλαβα ότι δεν έχουν κανένα θέμα και έχουν την ικανότητα, τη σιγουριά και την πίστη όποιος είναι να κάνει σούσουρο να τον κάνουν πέρα, ηρέμησα. Τους αγαπώ πάρα πολύ και μου έχουν λείψει», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

zappit.gr