Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι γαμ…» (vid)

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Είναι ντροπή για την ελληνική γλώσσα να λέμε σεξ και όχι γαμ…» (vid)
aeweb

Για όσους έχει τύχη να γνωρίσουν τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ξέρουν ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν μασάει τα λόγια του και δεν έχει την παραμικρή αναστολή στην εκφορά του λόγους, σε σημείο που να μπορεί να θεωρηθεί και αθυρόστομος.

Ο γνωστός ηθοποιός το επιβεβαίωσε πλήρως κατά τη διάρκεια παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή «happy day», εκεί όπου για μία ακόμα φορά ήταν χειμαρρώδης.

«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια», είπε ανάμεσα στα άλλα ο υπεύθυνος του πολιτιστικού του Δήμου..

Συνεχίζοντας και κάνοντας αναφορές σε γενικά θέματα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω. Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω, περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση». Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν φορούσε μάσκα…

Ακολούθως πέρασε στα… απαγορευμένα και αυτά που αποτελούν ταμπού, λέγοντας: «Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σ@ξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γαμ…” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας».

gazzetta.gr