Χανιά: Γίνε και εσύ ένας από τους βοηθούς του Άι Βασίλη στο Santa Run Chania 2017!

Χανιά: Γίνε και εσύ ένας από τους βοηθούς του Άι Βασίλη στο Santa Run Chania 2017!

Όταν ήμασταν μικροί, σχεδόν για όλους υπήρξε εκείνη η στιγμή που μας γκρέμισαν τον κόσμο μας, όταν μας αποκάλυψαν πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή! Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και κάθε Χριστούγεννα έρχεται στα Χανιά.

Φέτος, θα έρθει και πάλι, πιστός στο ραντεβού του, στις 23 Δεκεμβρίου 2017!

Ο Άγιος Βασίλης είναι όλοι εκείνοι που στηρίζουν το Santa Run Chania. Οι συμμετέχοντες, οι χορηγοί και οι εθελοντές. Ειδικά οι τελευταίοι, τα γνωστά μας ξωτικά, είναι απαραίτητοι.

Ο Άγιος Βασίλης μαζεύει, λοιπόν, και φέτος τα ξωτικά του. Εκείνα που τόσα χρόνια έχουν λιώσει τα… μυτερά παπούτσια τους για να τον στηρίξουν, εκείνα που διψούν για σανταρανοεμπειρίες, αλλά ακόμα και εκείνα που δεν πίστεψαν ποτέ σε αυτόν.

Χρειάζεται όλα τα ξωτικά. Οι εθελοντές είναι το αναντικατάστατο στήριγμα του Santa Run Chania. Ο Άγιος θέλει και φέτος τη βοήθεια σου και σημαίνει το μεγάλο κάλεσμα. Αν θες κι εσύ να γίνεις μέρος του Santa Run Chania 2017, μπες στο www.santarunchania.com και συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής ξωτικού, πατώντας στο κουμπί «Γίνε εθελοντής». Ήδη, ο Άγιος Βασίλης έχει προγραμματίσει την πρώτη μεγάλη μάζωξη των ξωτικών, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στις 6μμ, στο ξενοδοχείο Ακάλι (Κισσάμου 55).

Αυτή η όμορφη ιστορία ξεκίνησε ως μια διοργάνωση με λίγους τολμηρούς συμμετέχοντες και εξελίχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της πόλης και το μεγαλύτερο Santa Run σε αναλογία χρημάτων και συμμετεχόντων στην Ευρώπη. Αυτό που έκανε το Santa Run Chania τόσο μεγάλο είναι ότι βασίζεται στην πραγματικά ανιδιοτελή προσφορά, στην έμπρακτη αλληλεγγύη και στη συμμετοχή.

Το Santa Run Chania διοργανώνεται από το ομώνυμο σωματείο για την υποστήριξη τεσσάρων συλλόγων της πόλης των Χανίων, που ασχολούνται με εκείνους που πλήττονται περισσότερο σε δύσκολους καιρούς, με τα παιδιά, και συγκεκριμένα με αυτά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Όλα τα έσοδα προσφέρονται σε: ΕΛΕΠΑΠ, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και Ορίζοντας. Στις έξι χρονιές που πραγματοποιείται το SantaRun Chania έχει αποδώσει στα σωματεία περισσότερα από 320.000 ευρώ, ενώ μόνο το 2016 συγκεντρώθηκαν 76.000 ευρώ.

Στο Santa Run Chania καλείσαι να κολυμπήσεις στην κόκκινη θάλασσα από Άγιους Βασίληδες, να γίνεις ένα μαζί τους, να χορέψεις και να διασκεδάσεις, ενώ οι dj της πόλης δίνουν το ρυθμό και τα καταστήματα της διαδρομής σε «ανεφοδιάζουν».

Το Santa Run Chania είναι η απόδειξη της δύναμης που έχουμε να προσφέρουμε πολλαπλασιαστικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη όταν είμαστε δεμένοι και μαζί, με κέφι και αισιοδοξία. Έλα κι εσύ! Έλα και φέτος!

Συμπλήρωσε τη φόρμα ξωτικού εδώ: https://goo.gl/DJFv9Y 
Και μην ξεχνάς… και ο Άγιος βοήθεια θέλει!