Γιατί ξέσπασε μέσω Facebook η Κορομηλά;

Γιατί ξέσπασε μέσω Facebook η Κορομηλά;

Kαι ενώ η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει με τα κανάλια να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα στην εντέλεια, η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για τις εξελίξεις στον Alpha, εξέφρασε τη γνώμη της μέσω της σελίδας της στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Πότε επιτέλους θα καταλάβετε κάποιοι ότι η κακοήθεια, το μένος και η παραπληροφόρηση για συναδέλφους σας δεν πείθει κανέναν πια!! Πότε θα συνειδητοποίησετε ότι σε μια εποχή ασαφή και πολύ δύσκολη γενικά, οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό, συμπάθεια και αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας; Πού και πώς διάολο σκαρφίζεστε αυτές τις αηδίες (για να μην πω χειρότερα…)

Αν κάποιος δικαιούται να μιλάει για την τηλεόραση (όσο κι αν δε σας αρέσει) για την πορεία… εξέλιξη… κατάντια ή απαξίωσή της αυτή είμαι εγώ!!! Και όταν αποφασίσω να μιλήσω σίγουρα τα επιχειρήματά μου θα είναι ακλόνητα… αδιάψευστα… ωμά ια πέρα για πέρα ειλικρινή!!! Α και χρόνια πολλά μπροστά και πίσω από τις κάμερες με θέα ιδανική και τρομακτική!!!

Το μεγαλείο μιας παρουσιάστριας επίσης είναι να χαίρεται με τις επιτυχίες των συναδέλφων που φέρει την ευθύνη των εκπομπών τους, να τους κατευθύνει σωστά, να τους στηρίζει, να τους καλύπτει, να φροντίζει να είναι πρώτοι σε τηλεθέαση και να λυπάται πολύ μα πάρα πολύ όμως όταν κάτι πάει στραβά. Αυτά προς το παρόν!”

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ