Γιατί ο Αντώνης Ρέμος φοβάται τους δημοσιογράφους;

Γιατί ο Αντώνης Ρέμος φοβάται τους δημοσιογράφους;

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Μακιγιαρισμένοι φόβοι», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, μεταξύ άλλων επωνύμων, ο Αντώνης Ρέμος και ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» αποκαλύπτοντας τους δικούς του φόβους.

«Εγώ εσάς φοβάμαι πιο πολύ, γιατί έχετε αυτά τα μικρόφωνα στο χέρι. Δεν ξέρετε πολλές φορές πώς τα χρησιμοποιείτε. Και ξέρεις… το μικρόφωνο είναι σαν το μαχαίρι. Αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς, μπορεί να σε σκοτώσει», είπε ο τραγουδιστής όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιοι είναι οι δικοί του φόβοι.

Μάλιστα ευχήθηκε στον καλό του φίλο Γρηγόρη: «Του εύχομαι να είναι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που τον αγαπούν και τους αγαπάει και από εκει και πέρα να έχει πάντα τέτοιες ανησυχίες. Θα πάρω το βιβλίο του να το διαβάσω γιατί απ’ ό,τι καταλαβαίνω σχετίζεται με τον ψυχισμό του και τον εσωτερικό του κόσμο. Όπως φαίνεται θα μάθουμε όλους του τους φόβους», ενώ στην ερώτηση ποιο τραγούδι θα τους αφιέρωνε, είπε: «Θα του αφιέρωνα το τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή, της Νατάσας Θεοδωρίδου, για να τραβήξει σε όλα μια κόκκινη γραμμή και να προχωρήσει μπροστά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο…

{oyutube}xNHCXyFFYw4{/youtube}

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ