Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για το 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και το επώνυμό του!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για το 1 εκατ. δραχμές σε τυχερό παιχνίδι και το επώνυμό του!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε (5/4).

Για την κόρη του, Εύα, τη σύζυγό του, Κατερίνα Γερονικολού, τα μελλοντικά του σχέδια, το επίθετό του αλλά και για ένα μεγάλο βραβείο που κέρδισε το 1999 σε τυχερό παιχνίδι μίλησε ο Γιάννης Τσιμιστέλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.

Με αφορμή την έναρξη του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα έχει παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1999 κέρδισε το διόλου τότε ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δραχμών μαζί με έναν φίλο του και με αυτά τα χρήματα ήρθε στην Αθήνα. «Το 1999 κέρδισα το “Ξυστό” ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί 12 ήταν η ολική έκλειψη Ηλίου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γρηγόρης τού επεφύλασσε μία έκπληξη καθώς τού παρουσίασε τον εαυτό του σε πολλές… εκδοχές. Όπως σε μεγάλη ηλικία, όταν ήταν πιο νέος αλλά και πώς θα ήταν αν ήταν… γυναίκα!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, για τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», αλλά και για την αγάπη που έχει για το ψάρεμα.

Όπως αποκάλυψε, θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Fishy» και μάλιστα είπε ότι θα κάνει γυρίσματα τόσο στο Αιγαίο όσο και στο εξωτερικό αφού θέλει να ψαρέψει και στον πάγο!

Στο τέλος έγινε και παίκτης στο «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», αφού βοήθησε τον Γρηγόρη να κάνει πρόβα για την καινούργια του εκπομπή. Όσα ακολούθησαν ήταν πραγματικά απολαυστικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με μέρος της συνέντευξης του Γιάννη Τσιμιτσέλη: