Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Γιάννης Πάριος το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος και αμέσως μετέβη με ελικόπτερο από την Πάρο όπου βρισκόταν για διακοπές, σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων στην Αθήνα.

«Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι άψογες. Πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’αυτό το λόγο θα παραμείνει ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί με φαρμακευτική αγωγή», δήλωσε ο θεράπων ιατρός του Γ. Πάριου Στέργιος Καρακίτσιος, προσθέτοντας ότι ακριβώς επειδή πρόκειται για τον κο Πάριο, ο οποίος είναι τραγουδιστής, το ιατρικό επιτελείο που έχει αναλάβει την θεραπεία του είναι πολύ ευαίσθητο με το θέμα, καθώς αυτό σχετίζεται με την φωνή του.

Ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του. «Βασικά δεν με πήρε κανείς να μου πεί τίποτα. Όταν ρώτησα τί συμβαίνει, με διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι μια χαρά και δεν με ενημέρωσαν για να μην με ανησυχήσουν»,δήλωσε στο Star.

Όσο για την Σοφία Αλιμπέρτη; Και εκείνη δεν έκρυψε την ανησυχία της για το απρόοπτο που σημάδεψε τις διακοπές του πρώην συζύγου της. «Έχει μια ίωση βρογχίτιδας, αλλά όλα είναι μια χαρά. Κυκλοφορούν αυτές οι ιώσεις λόγω εποχής. Θα παραμείνει βέβαια στο νοσοκομείο γιατί ο Γιάννης είναι ευαίσθητος. Είναι το εργαλείο του η φωνή του, οπότε θα πρέπει να το φροντίσει λίγο», είπε.  

Το μόνο που θέλει τώρα ο Γιάννης Πάριος είναι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια που είχε. Μάλιστα, το ερχόμενο διάστημα έχει προγραμματισμένη περιοδεία στην Αμερική. 

star.gr