Γιάννης Παντελακάκης: «Πετάει» για τον τίτλο του ομορφότερου!

Γιάννης Παντελακάκης: «Πετάει» για τον τίτλο του ομορφότερου!
aeweb

Για την Σεούλ και τα καλλιστεία «Manhunt International» αναχωρεί σήμερα ο Γιάννης Παντελακάκης, ο 30χρονος γυμναστής που εκπροσωπεί την χώρα μας στον διαγωνισμό. Μάλιστα, στην σχετική online ψηφοφορία, ο Γιάννης είναι δεύτερος, μετά το αντίπαλό του από την Κόστα Ρίκα!

Με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, ο Γιάννης θα «κυνηγήσει» τον τίτλο που κατέκτησε το 1994 ο Νίκος Παπαδάκης, που -σύμπτωση ή όχι;- είναι συντοπίτης του… Αντίπαλοί του θα είναι άλλοι 99 άνδρες από κάθε γωνιά του πλανήτη, με τον τελικό του διαγωνισμού να διεξάγεται στις 10 Οκτωβρίου.

Γιάννης Παντελακάκης: «Πετάει» για τον τίτλο του ομορφότερου!Εδώ και αρκετά χρόνια, ο 30χρονος εκπρόσωπος της χώρας μας ασχολείται με το μόντελινγκ, έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες φωτογραφήσεις και συμμετοχές στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών όπως οι Μάκης Τσέλιος και Μιχάλης Ασλάνης.

Για πρώτη φορά είδαμε τον Γιάννη στο video clip της Έλλης Κοκκίνου για το τραγούδι «Πες Μου Ένα Ψέμα», ενώ κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με «μεγάλα» ονόματα του μόντελινγκ όπως η Κάτια Ζυγούλη.

Στο «Manhunt International» ο εκπρόσωπός μας θα εμφανιστεί με δημιουργίες του οίκου Bruno Valeti και μαγιό της εταιρείας MED. Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, οι υποψήφιοι για τον τίτλο του ομορφότερου άνδρα στον κόσμο θα πάρουν μέρος σε οικολογικές δραστηριότητες, σε φιλανθρωπική βραδιά όπου θα πλειοδοτηθούν δώρα που θα προσφέρουν οι ίδιοι και σε πολύωρες πρόβες μέχρι τη βραδιά του τελικού.

star.gr