Γιάννης Μπέζος: «Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής» (video)

Γιάννης Μπέζος: «Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής» (video)
aeweb

«Είναι απρόσωποι, ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση», τόνισε ο ηθοποιός

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους ανθρώπους, που εκφράζουν τις απόψεις τους, πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, μίλησε για την επιτυχία του στην τηλεόραση. «Επιτυχία είναι η διάρκεια. Αν κάτι δεν πάει καλά εκείνη τη στιγμή, είναι ένα δείγμα. Αν δεν καταγράψει στη μνήμη και την καρδιά, δεν έχει νόημα», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στη συνέχεια για τους ηθοποιούς και τον διαχωρισμό τους σε «ποιοτικούς» κι «εμπορικούς», ο ηθοποιός ανέφερε: «Οι διαχωρισμοί ποιοτικού κι εμπορικού είναι άθλιοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον κόσμο και να κοιτάξουμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Αναφορικά με τον χαρακτήρα του, ο Γιάννης Μπέζος δήλωσε πως δεν θέλει να προσέχει τι λέει, προκειμένου να γίνει αρεστός σε κάποιους. «Πρέπει να εννοούμε όσα λέμε, για να γίνουμε αρεστοί. Όλοι αυτοί που γράφουν στο διαδίκτυο είναι ο νέος στρατός κατοχής. Είναι απρόσωποι, ανύπαρκτοι και χωρίς υπόσταση», τόνισε.

«Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος, αλλά θέλω να ακούω κι ένα επιχείρημα. Δεν μπορώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων των άλλων. Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία, έχω μοχθήσει για αυτό και οι άνθρωποι το εκτίμησαν. Αν υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται, σημαίνει ότι έκανα καλά τη δουλειά μου», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αποτυχίες που είχε στην καριέρα του. «Δεν είχα ποτέ καραμπινάτη αποτυχία. Υπήρχαν πράγματα που δεν επικοινώνησα σωστά. Την αποτυχία τη φορτώνομαι εγώ, όποιος έχει το όνομά του πρώτο, έχει την ευθύνη», είπε κλείνοντας.

protothema.gr