Ο Γιάννης Λάτσιος για όλους και για όλα!

Ο Γιάννης Λάτσιος για όλους και για όλα!

Μπορεί χθες το βράδυ να τον είδαμε ”σοβαρό κριτή” στον τελικό του Dancing with the Stars, αλλά νωρίτερα σε συνέντευξή του στο ”Πρώτο Θέμα” φρόντισε να μιλήσει για όλους και για όλα… Τι είπε για Κορομηλά, Χαριτάτο – Καραμέρο, Παπαδάκη, Ράδιο Αρβύλα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πριν σχολιάσει τα εσωτερικά του καναλιού του ο Γιάννης Λάτσιος κλήθηκε να σχολιάσει τις φετινές… ”επιδόσεις” της Ρούλας Κορομηλά στη μικρή οθόνη. Ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 κατηγόρησε την Κορομηλά ότι δημιούργησε σύγχυση στο κοινό… ”Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να περιοριστεί σε ένα από τα δύο προγράμματα, είτε το Big Brother, είτε το Greek Idol. Είναι προγράμματα διαφορετικού τύπου και νομίζω ότι αυτό δημιούργησε σύγχυση στο κοινό.” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του για το πρωινό δίδυμο του Ant1 Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Για πρώτη φορά ο Γιάννης Λάτσιος ούτε λίγο ούτε πολύ τους ”άδειασε”… ”Έγιναν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη εκ μέρους τους και σταματάω σε αυτό, διότι πιστεύω ότι δουλειά μου δεν είναι να γίνεται δημόσια κριτική στους συνεργάτες μιας εκπομπής. Πάντως έγιναν προσπάθειες βελτίωσης, αλλά δεν καταφέραμε να αναστρέψουμε το κλίμα. Γίνονται συζητήσεις, αλλά όσο υπάρχει εκπομπή στον «αέρα» δεν συζητώ για άλλα σχέδια. Να τελειώσουμε πρώτα και μετά έχουμε χρόνο.” είπε και ο νοών νοείτο.

Αντιθέτως έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Παπαδάκη ενισχύοντας τις πληροφορίες που θέλουν το πρωινό του Ant1 να ενοποιείται (ενημερωτικό και ψυχαγωγικό μαζί  από τις οκτώ μέχρι τις 12 το μεσημέρι!). ”Γίνεται μια δημιουργική κουβέντα στο κανάλι για την πρωινή ζώνη, τόσο με την έννοια του πώς μπορεί να διαμορφωθεί, αλλά και για πόσο θα μπορεί να χρηματοδοτείται. Δυστυχώς σε αυτό το στάδιο που μιλάμε δεν έχω κάτι να σας ανακοινώσω. Ωστόσο, για να απαντήσω και στην ερώτησή σας, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Ant1 και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη και τα επόμενα χρόνια.”

Παρά τα απγοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης του Dancing with the Stars Daily που παρουσίαζε ηΕυγενία Μανωλίδου, ο Γιάννης Λάτσιος φάνηκε να μην της χρεώνει την αποτυχία. ”Δεν ήταν δική της ευθύνη” σημείωσε, αλλά εξήγησε ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Διαψεύδοντας τις όποιες φήμες περί διακοπής του ”Ράδιο Αρβύλα” την επόμενη σεζόν, παρά την επιτυχία του, ο Γιάννης Λάτσιος επεσήμανε: ”Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Ράδιο Αρβύλα. Αυτό που κάνουν είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο. Άλλωστε, φαίνεται και από την ποιότητα της παραγωγής και αξίζει εδώ να θυμίσω ότι είναι η μόνη εκπομπή που βγαίνει live από την Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσουν κανονικά λοιπόν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.”

Τέλος ξεκαθάρισε ότι το ”Ελλάδα έχεις ταλέντο’‘ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη σεζόν, αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα πάει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό, ενώ μέσα στη νέα σεζόν θα δούμε είτε νέοDancing είτε νέο X-Factor, όπως και συνολικά τέσσερις τηλεοπτικές σειρές (2 στο πρώτο μισό και 2 στο δεύτερο).

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ