Γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Γέννησε η Φαίη Σκορδά!

Ένα πανέμορφο αγοράκι έφερε στον κόσμο πριν από λίγο η Φαίη Σκορδά! Η δημοφιλής παρουσιάστρια μπήκε στο μαιευτήριο σήμερα στις επτά το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το απόγευμα. Μέσα στην αίθουσα του τοκετού ήταν διαρκώς μαζί της και ο Γιώργος Λιάγκας

”Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μέσα στην αίθουσα καθ’όλη την διάρκεια του τοκετού και μάλιστα έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί σε φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά αυτό που είδαμε στον Γιώργο και την Φαίη σήμερα ήταν η συγκίνηση που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο” δήλωσε στο Star ο γιατρός της Φαίης, Θάνος Παράσχος.

Το μωρό ζυγίζει 3 κιλά και 250 γραμμάρια και έχει ύψος 50 εκατοστά. Από το πρωί στο μαιευτήριο έχουν σπεύσει φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού. Εκεί φυσικά και οι γονείς της Φαίης, που ήρθαν από το Κιλκίς. Μάλιστα ο μπαμπάς της έφερε μαζί έναν τεράστιο αρκούδο.

Η 48ωρη απεργία των τεχνικών στην τηλεόραση μοιάζει να έρχεται ”κουτί” στο ζευγάρι, αφού το ”Πρωινό mou” δεν μεταδίδεται σήμερα και αύριο, ενώ από Μεγάλη Πέμπτη ξεκινούν οι πασχαλινές διακοπές για τους τηλεαστέρες. Έτσι η Φαίη και ο Γιώργος έχουν μία ολόκληρη εβδομάδα off για να είναι κοντά στο μωράκι τους. Φυσικά η Φαίη θα μείνει μακριά από το τηλεοπτικό πλατό για το προσεχές διάστημα.

Τόσο η ίδια, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Να σας ζήσει!!!

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ