Φρικτό τροχαίο: Γιος εφοπλιστή παραβίασε «stop» και σκότωσε 25χρονο

Φρικτό τροχαίο: Γιος εφοπλιστή παραβίασε «stop» και σκότωσε 25χρονο

Ένα τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 25χρονο νεαρό και θύτη έναν 19χρονο γιο πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή, σημειώθηκε στην περιοχή της Εκάλης στις 17 Δεκεμβρίου.

aeweb

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, o 19χρονος κινούνταν στην οδό Θησέως στην Εκάλη οδηγώντας ένα θηριώδες αυτοκίνητο, τύπου τζίπ. Χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό παραβίασε Στοπ και εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου που πήγαινε κανονικά στην πορεία του.

Όπως καταγράφεται και σε βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ο 19χρονος οδηγός του πολυτελούς τζιπ, δεν είδε καθόλου το στοπ, δεν μείωσε καθόλου ταχύτητα και χτύπησε με σφοδρότητα τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 25χρονος.

Το θύμα ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και ζούσε στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος γιος του πασίγνωστου εφοπλιστή είχε πάρει το δίπλωμα μόλις 4 μήνες πριν το φρικτό τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος αναγνωρισε από την πρώτη στιγμή το λάθος του και φαίνεται από τις κάμερες ότι προσπαθούσε να βοηθήσει το θύμα, αμέσως μετά το χτύπημα. Ο δικηγόρος της οικογένειας του 25χρονου, Αλέξιος Καλπούζος, δηλώνει στο Newsbomb.gr ότι το μόνο που θέλει η οικογένεια του θύματος είναι να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους.

[pt_view id=”d9a93c4c2a”]