Φωτογραφία από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Φωτογραφία από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Φωτογραφία από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Λεωνίδα Καλφαγιάννη – Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού

Θλίψη έχει προκαλέσει από χθες το μεσημέρι η είδηση ότι ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης έπεσε θύμα τροχαίου στην Πανόρμου. Το ατύχημα σύμφωνα με το tharrosnews συνέβη στη διασταύρωση των οδών Πανόρμου και Αργολίδος. Μάλιστα πρόκειται για σημείο καρμανιόλα, αφού σχεδόν κάθε ημέρα συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα εκεί. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί στη συγκεκριμένη διασταύρωση και τρία θανατηφόρα.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν στην μηχανή του όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός δεν έτρεχε, ενώ ευτυχώς φορούσε το κράνος του.

Φωτογραφία από το τροχαίο του Λεωνίδα Καλφαγιάννη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αλλά και τα όσα είπε χθες στο protothema.gr ο πατέρας του ηθοποιού ο Λεωνίδας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Τον Λεωνίδα τον έβαλαν σε δωμάτιο και περιμένουν να υποχωρήσουν τα αιματώματα που έχει στα πόδια για να γίνει η εγχείριση. Τώρα, πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε. Αύριο, την Δευτέρα, την Τρίτη. Ψυχολογικά είναι χάλια γιατί πονάει πολύ. Κάθε μισή ώρα ζητάει παυσίπονα. Του δίνουν αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον πιάνουν» και συνέχισε: «Η επέμβαση ήταν να γίνει από χθες αλλά επειδή στην αξονική έδειξε ότι έχει πολλά αιματώματα στα πόδια πρέπει να υποχωρήσουν πρώτα. Είμαστε έτοιμοι από χθες αλλά πρέπει να περιμένουμε».

protothema.gr

[widget id=”wpp-3″]

Περιοχή widget  |  Πληροφορία: Δεν υπάρχουν widgets στην επιλεγμένη περιοχή, προσθέστε μερικά παρακαλώ.